Berkel en Rodenrijs – Onderhoud en Service

Auto onderhoud en service Berkel en Rodenrijs : Autogarage Spiering en Pluym

Iedere auto heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan zit je goed bij Autobedrijf Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud en de APK keuring van je auto laten uitvoeren nabij Berkel en Rodenrijs door ons deskundig team van monteurs.

Je kunt rekenen op een hoogwaardige verzorging van je auto tijdens service en onderhoud. Autobedrijf Berkel en Rodenrijs Spiering & Pluym is namelijk al meer dan 60 jaar actief en aangesloten bij de BOVAG. Wij staan voor goede en betrouwbare service. Wij zijn dé specialist voor onderhoud, APK en reparatie van jouw auto in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Onderhoud voor je auto is betaalbaar en word kundig uitgevoerd. Als ex-dealer van Toyota kunnen we met een gerust hart zeggen dat onze monteurs weten wat ze doen. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer ophalen of je kunt bij ons op locatie wachten onder het genot van een kopje koffie tot de auto klaar is.

autogarage spiering en pluym berkel
Garage Delft, Delfgauw & Zuid-Holland

ONTDEK ONZE COMPLETE PAKKET VOOR Onderhoud en SERVICE IN ONZE Autogarage

Voor optimaal onderhoud aan je auto door Autobedrijf Berkel en Rodenrijs kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je wielen balanceren, banden vervangen, remmen vervangen en je airconditioning onderhouden. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Ook kun je bij Berkel en Rodenrijs in de buurt je auto bij ons laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Dient je transmissie gespoeld te worden? Ook hiervoor kun je bij ons bij Berkel en Rodenrijs terecht.

Verder zijn wij aangesloten bij Carprof en specialiseren ons in het onderhouden en repareren van elk merk en type auto. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service nabij Berkel en Rodenrijs is de bekende gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt. We voeren onderhoud uit aan merken als; Volkswagen, Audi, Toyota, Hyundai, Kia, Skoda, Seat, Volvo, Renault, Peugeot, Honda, Fiat en nog velen meer. Bekijk hier onze merken pagina.

WELKE REPARATIES WE aan JOUW auto KUNNEN UITVOEREN

Omdat we vrijwel alle onderdelen voor reparaties op korte termijn bij onze autogarage in huis kunnen hebben stellen we vaak eerst zelf diagnose. Zo weten we zeker dat we het juiste deel vervangen. Of je nu een probleem met een accu vervangen, de dynamo van je Audi vervangen of een EGR klep reparatie die nodig is, we lezen je auto eerst uit en meten de delen die defect zijn. Zo zijn we specialist in het uitvoeren van reparaties aan alle merken.

Het kan ook zijn dat de distributieketting of distributie riem van je auto aan vervanging toe is. Dit zijn reparaties die we in onze Autobedrijf Berkel en Rodenrijs regelmatig uitvoeren en dus veel ervaring mee hebben. Schokdempers en uitlaten vervangen zijn ook veel aangevraagde reparaties.

Natuurlijk vallen deze reparaties buiten het reguliere onderhoud. Voor het vervangen van bougies, remschijven en remblokken van auto kun je simpelweg een afspraak maken via onze website. Zodra je denkt dat de koppeling of een koppakking van je auto aan vervanging toe is raden we je aan eerst langs te rijden zodat we een snelle diagnose kunnen doen.

Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE AUTO TE LATEN UITVOEREN Nabij Berkel en Rodenrijs

Denk je erover om een occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze service in Berkel en Rodenrijs. Je kunt bij ons namelijk een occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je auto kunt laten uitvoeren bij Berkel en Rodenrijs.

Wil je meer weten over een occasions met BOVAG-garantie of een afspraak maken ? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)15 369 51 40 voor Delfgauw of Whatsapp naar +31(0)10 4565656 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Onderhoud BMW Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!