ACTIES

Benieuw naar alle acties? Houd deze pagina dan goed in de gaten. We plaatsen alle lopende acties die op het moment van toepassing zijn op deze pagina. Op deze manier kun je nóg voordeliger uit zijn in onze werkplaatsen.


  laatste promo's

  Check onze actuele promoties!

  acties-img1

  WAXOYL 100 PLUS WAXSPONS

  Niet alleen technisch is het belangrijk om jouw trouwe vierwieler in topstaat te houden. De lak van jouw auto in concoursstaat houden is minstens zo belangrijk en als autoliefhebbers hebben wij de perfecte oplossing hiervoor gevonden: de Waxoyl 100 Plus laksverzegelingsspons. Waxoyl 100 Plus is ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je voertuig is dus extra beschermd. De voordelen van de Waxoyl 100 Plus even opgesomd:

  • De lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
  • De lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
  • Er wordt tijd en geld bespaart het reinigen van het exterieur.
  • De auto blijft langer jong, waardoor de auto meer geld waard blijft.

  De Waxoyl 100 Plus waxspons kost € 54,95.

  De actie loopt tot 31 december 2022

  WINTERSET SONAX

  Tijdens onze winteractie waren we al snel door onze voorraad ijskrabbers en winterkitjes van Sonax heen, dus hebben we maar besloten om bij te bestellen. Deze winterkit van het Duitse A-merk Sonax bevat een ruitenontdooier, een slotontdooier en winter-proof ruitenvloeistof. De set zorgt ervoor dat jij en jouw trouwe vierwieler met goed voorbereid de winter in gaan en geen temperatuur jou de baas gaat zijn. Kom snel langs op ons filiaal op de Vlambloem 1 te Rotterdam of op de Exportweg 1 in Delfgauw om een setje te scoren.

  De winterkit van Sonax kost € 17,95 + gratis ijskrabber.

  De actie loopt tot 31 december 2022

  acties-img3

  ZORGVULDIGE AIRCOREINIGING BIJ SPIERING & PLUYM

  Nu het weer kouder ligt een griepje of verkoudheid op de loer. Sporten en meer vitamine C innemen helpt natuurlijk al een hoop om niet ziek te worden, maar ook omgevingen waar u vaak aanwezig bent zoals de auto schoon houden helpt. Wij bieden daarom een aircoreiniging aan waardoor de luchtkwaliteit in uw auto perfect is en schadelijke bacteriën verwijderd worden. Oh en voor wij het vergeten, het is natuurlijk december. Bij elke aircoreiniging krijgt u een gratis douchegel cadeau! In deze blog leest u de andere voordelen van aircoreiniging. De voordelen van aircoreiniging even opgesomd:

  • De luchtkwaliteit is optimaal in jouw trouwe vierwieler.
  • De auto ruikt frisser.
  • Een schone airco is goed voor de gezondheid.
  • Geen last van vochtige ruiten tijdens de koude en vochtige dagen.

  De aircoreiniging kost € 99,95.

  De actie loopt tot 31 december 2022

  U STEUNT HET GOEDE DOEL MET UW APK

  Met onze APK actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid. Onze autobedrijven bieden kwalitatief vakmanschap en doneren daarbovenop per uitgevoerde APK € 0,50 aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp.

  Periode: ∞

  25% KORTING OP NIEUWE BANDEN

  Uw veiligheid staat voorop, goede banden spelen daarin een belangrijke rol. Bij 3 mm adviseren wij zomerbanden te vervangen en winterbanden zijn bij 3,5 mm niet de beste meer. Om bij te dragen aan het veilige gevoel op de weg krijgt u van ons één band cadeau bij aanschaf van vier nieuwe banden (zomer, winter of all season).

  Periode: ∞

  Niet gevonden wat u zoekt?

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Vacatures

  Wij zoeken nog nieuwe collega’s!