CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group Benelux en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Een aantal vestigingen biedt daarnaast services als Private Lease, Kentekenloket en elektrische laadpalen.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT EN UW MOBILITEIT

Wij staan voor kwaliteit en jouw mobiliteit. Op basis van heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service, montage van A-Merk onderdelen en de juiste technische informatie en apparatuur legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Welke auto je ook rijdt.

SPIERING EN PLUYM | CARPROF

Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Kortom het is een super formule die bij de wensen van veel van onze klanten naadloos aansluit.

Eerlijk Advies

We luisteren goed naar je situatie en bieden eerlijk en correct advies over het leasen van een auto. Je bent tenslotte een klant die we graag willen behouden.

Altijd Mobiel

Nooit meer dagenlang zonder vervoer zitten. Zowel bij een zakelijke als private lease in regio Rotterdam en Delft, kun je altijd op ons rekenen. Ook als je een keer pech hebt, helpen we je direct.

Persoonlijk Contact

Altijd hetzelfde nummer bellen en geen nummertje zijn? Of je nu private of een zakelijke lease hebt in Rotterdam, bij ons is dat een gewoonte. We houden van persoonlijk contact!

DE VOORDELEN VAN EEN GERENOMMEERD AUTOVERHUURBEDRIJF

Vind je een ruime keuze voor een mooie huurauto. Bovendien is het heel makkelijk om via ons een auto te huren.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!