ONDERHOUD

Groot of klein periodiek onderhoud voeren we volgens fabrieksschema uit. Je fabrieksgarantie blijft dus in takt ongeacht welk merk.

APK KEUREN

Voor zowel benzine als diesel auto's voeren wij graag de APK keuring uit. Je bent er dan van verzekerd dat je veilig de weg op kunt.

UITLIJNEN

Uitlijnen Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd moet worden. Dit doen we in Rotterdam tegen een vast tarief.

AIR CONDITIONING

Met onze aircoapparatuur controleren we voor het vullen altijd eerst op lekkages. Dit voorkomt dat je de kapotte airco laat vullen.

TRANSMISSIE

Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Heb je een probleem met schakelen? We stellen eerste de diagnose, zodat je niet voor grote kosten komt te staan.

HYBRIDE

We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien.

DYNAMO

Gaat uw accu sneller leeg dan normaal of heeft u vaker in 4 jaar een accu vervangen? Dan kan het zijn dat uw dynamo defect is.

KOELSYSTEEM

Als je auto snel warm loopt of juist helemaal niet warm lijkt te worden. We komen er vaak snel achter wat er mis is.

MULTIERIEM

Je laat snel en voordelig de meeste Multi riemen vervangen. We bieden een groot assortiment wat snel te leveren is.

ACCU

Heeft u het idee dat uw accu niet best meer is? Wij plaatsen vaak op dezelfde dag nog een nieuwe voor u. Snelle service gegarandeerd.

DISTRIBUTIE

Een distributieriem of ketting kan periodiek of bij klachten vervangen worden. Vraag naar een gespecificeerde offerte om te weten wat de kosten zijn.

REMMEN

Voor elk merk en model auto kun je je remblokken en schijven laten vervangen of afdraaien. Veel types kunnen we in nood direct leveren!

ADDITIEVEN

Wil je je motor even goed reinigen of even wat meer liefde geven? Vraag dan naar de additieven van Tunap, dit scheelt vaak aan de pomp!

DIAGNOSE

Heb je een terugkomend probleem? Wij stellen diagnose tegen een schappelijk tarief en bespreken daarna samen de mogelijke oplossing.

UITLAAT

Een uitlaat heeft het vaak zwaar te verduren. Voordat hij afbreekt is het slim om hem te laten vervangen. Dit doen we voor elke merk en type auto.

SCHOKBREKERS

Merk je dat je auto's over drempels deint of niet meer zo strak op de weg voelt? Laat dan je schokbrekers bij ons controleren het kan zijn dat ze lekken!

WINTERBANDENOPSLAG

In de winter rijd je op winterbanden het veiligst. Wij wisselen, leveren en slaan winterbanden op zodat jij er het minste ongemak aan ervaart.

TPMS SENSOREN

Last van leeglopende banden of geeft je TPMS systeem constant foutmeldingen dan kunnen wij kijken voor je wat er aan scheelt.

Auto's op voorraad
Reviews
Blije klanten
Prijzen

Snel en voordelig onderhoud laten uitvoeren.

Al meer dan 40 jaar zijn wij in Rotterdam, Delft en Pijnacker en omstreken voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle service is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat je voertuig bij een auto onderhoud bij ons altijd met de juiste deskundigheid gebeurt, waardoor je nooit stil komt te staan.

 • Gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt.
 • Voor noodgevallen kun je altijd direct terecht.
 • We bieden de juiste zorg. Voor elke storing/probleem staan wij voor je klaar.
 • Bij onderhoud kun je dezelfde dag weer op pad.

3,9 172 reviews

 • Top bedrijf. Ik kon er snel terecht voor mijn auto. Met de juiste expertise vielen de reparatiekosten mee. De service was top. Als er iets mis is met mijn auto,... lees meer

  thumb Chrystian pinedo
  4 februari 2022

  Aantal maanden geleden een occasion gekocht. Super tevreden met de service, hielden zich perfect aan de afspraken, positief en transparant. Eerlijk bedrijf !

  thumb Sander
  5 oktober 2021

  Jarenlang naar tevredenheid klant geweest. Jammer dat Louwman het overgenomen heeft en letterlijk aan de andere kant van de stad zit.

  thumb Mark
  25 augustus 2021
 • Ik doe hier graag boodschappen. Ze hebben een zeer ruime sortering. Helaas hebben we ons mobile home verkocht en zullen hier dus niet (vaak) meer komen. Zal het missen.

  thumb Willy de Hilster
  24 juli 2022

  Een perfecte dealer doen wat ze beloven niets is te veel wij komen al 40 jaar bij de zelfde persoon autos kopen nog nooit problemen gehad altijd zeer prettig... lees meer

  thumb wim van Asten
  29 december 2020

  Een zeer goede dealer waar je auto de beste zorg krijgt.

  thumb Cornelis Slootweg
  18 oktober 2021
 • Verrassend geen Toyota meer maar nog wel een topzaak

  thumb Sergio Gretna
  4 augustus 2021

  Nieuwe klant hier. Een vaag probleem met onze auto. Geen probleem, de vriendelijke monteur kijkt gelijk even mee. Dat is op zich al bijzonder in mijn ervaring met andere garages.... lees meer

  thumb Edwin van Putten
  21 juli 2022

  Vriendelijk geholpen en fijn meegedacht om de koop rond te krijgen.

  thumb petra
  26 maart 2021

Neem snel contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over wat Spiering & Pluym voor jou als automobilist kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij je van alles vertellen over onze Dealer Zeker Polis. Hiermee ben je helemaal voorzien van de beste hulp bij schade. Ook biedt deze polis betere voorwaarden voor hetzelfde of minder geld dan soortgelijke verzekeringen van de meeste andere aanbieders. Heb je dus een van onze diensten nodig, zoals een auto onderhoud in Rotterdam of een schadeherstel? Bel dan naar +31(0)10 456 5656. Of stuur een app naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

 

Anderen bekeken ook: Auto huren Delft | Garagebedrijf Rotterdam | Schadeherstel Den Haag