alle services werkplaats

Onderhoud

Groot of klein periodiek onderhoud voeren we volgens fabrieksschema uit. Je fabrieksgarantie blijft dus in takt ongeacht welk merk.

APK keuren

Voor zowel benzine als diesel auto's voeren wij graag de APK keuring uit. Je bent er dan van verzekerd dat je veilig de weg op kunt.

Uitlijnen

Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd moet worden. Dit doen we in Rotterdam tegen een vast tarief.

Airconditioning

Met onze aircoapparatuur controleren we voor het vullen altijd eerst op lekkages. Dit voorkomt dat je de kapotte airco laat vullen.

Transmissie

Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Heb je een probleem met schakelen? We stellen eerste de diagnose, zodat je niet voor grote kosten komt te staan.

Hybride

We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien.

Dynamo

Gaat uw accu sneller leeg dan normaal of heeft u vaker in 4 jaar een accu vervangen? Dan kan het zijn dat uw dynamo defect is.

Koelsysteem

Als je auto snel warm loopt of juist helemaal niet warm lijkt te worden. We komen er vaak snel achter wat er mis is.

Multiriem

Je laat snel en voordelig de meeste Multi riemen vervangen. We bieden een groot assortiment wat snel te leveren is.

ACCU

Heeft u het idee dat uw accu niet best meer is? Wij plaatsen vaak op dezelfde dag nog een nieuwe voor u. Snelle service gegarandeerd.

Distribute

Een distributieriem of ketting kan periodiek of bij klachten vervangen worden. Vraag naar een gespecificeerde offerte om te weten wat de kosten zijn.

Remmen

Met onze aircoapparatuur controleren we voor het vullen altijd eerst op lekkages. Dit voorkomt dat je de kapotte airco laat vullen.

Additieven

Wil je je motor even goed reinigen of even wat meer liefde geven? Vraag dan naar de additieven van Tunap, dit scheelt vaak aan de pomp!

Diagnose

Heb je een terugkomend probleem? Wij stellen diagnose tegen een schappelijk tarief en bespreken daarna samen de mogelijke oplossing.

Uitlaat

Een uitlaat heeft het vaak zwaar te verduren. Voordat hij afbreekt is het slim om hem te laten vervangen. Dit doen we voor elke merk en type auto.

Schokbrekers

Merk je dat je auto's over drempels deint of niet meer zo strak op de weg voelt? Laat dan je schokbrekers bij ons controleren, het kan zijn dat ze lekken!

Banden opslag

In de winter rijd je op winterbanden het veiligst. Wij wisselen, leveren en slaan winterbanden op zodat jij er het minste ongemak aan ervaart.

TPMS sensoren

Last van leeglopende banden of geeft je TPMS systeem constant foutmeldingen dan kunnen wij kijken voor je wat er aan scheelt.

Transmissie olie

De tranmissie olie van je auto hoort periodiek vervangen te worden. We kunnen je automaatbak spoelen of enkel de olie wisselen.

Auto’s op voorraad

Reviews

Blije klanten

Prijzen

IN VERTROUWEN AUTO ONDERHOUD LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM OF NABIJ DELFT

Al meer dan veertig jaar zijn wij voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle service is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling-monteurs. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat onderhoud aan je voertuig bij ons altijd met de juiste deskundigheid uitgevoerd wordt, waardoor je nooit stil komt te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden:

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!