Veelgestelde Vragen

in-verkoop

Natuurlijk! We ruilen elk type auto, motor of boot in. Als je deze wilt inruilen kan je van de knop gebruik maken in de advertentie. Wil je hem laten inkopen dan kan dat ook je vind de juist pagina dan hier…

Het maken van een proefrit is eigenlijk altijd mogelijk maar wegens onze scherpe prijsstelling op de occasions ontvangen we een groot aantal aanvragen per dag. Helaas is het niet haalbaar om iedereen te helpen met het maken van een proefrit dus proberen we eerst iets concreter te worden met de klant. Op deze manier bespaar je als klant wat tijd en wij als bedrijf ook waardoor we andere klanten ook correct kunnen helpen.

Doorgaans betekend dit dat we vragen of je eerst bij de auto wilt komen kijken om er zeker van te zijn dat de auto helemaal is hoe je verwacht, dat hij lekker zit en dat de kleur net zo mooi is als op de foto. Dan kijken we naar het financiële plaatje inclusief inruil zodat we niet te ver uit elkaar liggen op dat vlak. Als dit het geval is staat vrijwel elke occasions binnen 10 minuten klaar om te gaan.

Bevalt hij niet? Geen probleem, met onze 500 occasions hebben we vrijwel altijd een andere mooie optie.

Leuk dat je een auto gevonden hebt op onze website! We proberen alle auto’s zo scherp mogelijk te adverteren op het internet en kunnen daarom op onze meeneemprijs vaak geen korting meer geven. In sommige gevallen kan het zijn dat onze vraagprijs te hoog ligt, we controleren deze graag met jou in de showroom zodat je weet dat je bij ons de beste deal te pakken hebt.

We bieden op elke auto vanaf 4.000 euro garantie aan. De kosten van dit pakket verschillen per auto en kun je vinden op de gedetailleerde auto pagina. We kunnen enkel garantie verstrekken op een auto waar we onderhoud aan uitgevoerd hebben. Daarom is ons afleverpakket altijd inclusief:

  • 6 maanden BOVAG garantie (ook op slijtage delen zoals banden)
  • Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
  • Uitvoeren van nodige reparaties
  • Service+Pas

Het in laten kopen van een auto, hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt je auto laten inkopen middels deze pagina. We nemen binnen 24 uur contact met je op en geven een indicatieve waarde af. Als dit in lijn valt met je verwachting dan kunnen we een afspraak maken om de auto te laten taxeren.

Meestal, als je de auto juist omschrijft, is het werkelijke bod niet veel verschillend dan de indicatie. Mocht je hem willen achterlaten dan kan direct, we vrijwaren dan de auto gelijk. Je kunt het geld dan binnen 1 werkdag op je rekening verwachten. Wil je het graag direct contact in handen dan kun je dit van tevoren aangeven, we hebben geen grote bedragen contant op de vestiging zelf.

werkplaats

Je kunt je auto ten allen tijden bij ons neerzetten. Of je direct verder kunnen helpen is afhankelijk van de benodigde diagnose/reparatie. Een lege accu, een lekke band (die geplugd kan worden) of een kapot lampje is snel verholpen, hiermee kun je dus ten allen tijden terecht en dan direct weer met je auto op pad. Wanneer er een andere reparatie nodig is stellen we eerst diagnose dan maken we samen met jou een afspraak voor herstel.

Voor de meeste leasemaatschappijen mogen wij onderhoud uitvoeren. We werken met ROB, dit is programma waarmee we reparaties/onderhoud aanvragen zodat de leasemaatschappij goedkeuring kan geven. Wil je het zeker weten dan kun je even contact opnemen met onze werkplaatsreceptie.

Kan ik met schade ook bij jullie terecht?

Welke merken onderhouden jullie?

Hebben jullie vervangend vervoer?

Binnen ons concern hebben we een eigen schadeherstel bedrijf in Bergschenhoek. We herstellen daar merk-erkend schades voor onder andere Ford, Toyota, Kia en Tesla. Wil je meer weten over schadeherstel? Kijk dan hier.

We kunnen onderhoud uitvoeren voor elk merk. Met ons scherpe uurtarief zijn we vaak goedkoper dan de dealer maar we voeren het onderhoud net als zij volgens de fabrieksvoorschriften uit met dezelfde kwaliteit onderdelen. Wil je meer lezen over service dan kun je hier terecht.

Jazeker! Je hebt al een Aygo vanaf 32 euro per dag. Helaas kunnen we geen kosteloos vervangend vervoer aanbieden gezien we met scherpe onderhoudspakket prijzen werken. Heb je langer een auto nodig kijk dan even op onze autoverhuur pagina.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN? STEL HEM HIER

DE VOORDELEN VAN EEN GERENOMMEERD AUTOVERHUURBEDRIJF

Vind je een ruime keuze voor een mooie huurauto. Bovendien is het heel makkelijk om via ons een auto te huren.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!