Onze merken

Audi

redenen waarom

Occasions van alle merken

Onze autobedrijven staan vol met prachtige tweedehands auto’s van verschillende merken. Of je op zoek bent naar een auto die van je A naar B brengt of je nieuwe liefde komt komt uitkiezen, je hebt voldoende keuze in elke klasse. Gemiddeld hebben onze autobedrijven 500 tweedehands auto’s op voorraad

Nu je op de hoogte bent van de ruime keuze aan tweedehands auto’s in Rotterdam, Delft en Bergschenhoek, vraag je je misschien af waar je ze kunt vinden. Een handige plek om te beginnen is online. Alle occasions worden zo snel mogelijk op onze website geplaatst. Je kunt ons ook op social media volgen om up to date te blijven. 

Onderhoud en service

Met twee filialen zijn onze autobedrijven makkelijk te bereiken voor bijvoorbeeld onderhoud en service. Wij specialiseren onze in het onderhouden en repareren van alle merken personen of bedrijfsauto’s. 

Als lid van de BOVAG en Carprof garage kun je blind vertrouwen op de kwaliteit van onze service. We geven zelfs op reparaties 24 maanden garantie. 

Maak online een afspraak of bel naar een van onze filialen, je wordt persoonlijk te woord gestaan en geholpen door vakkundig personeel. 

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ SPIERING & PLUYM

Rotterdam en Delft zijn een schat aan mogelijkheden als het gaat om occasions. Met een breed scala aan merken en modellen om uit te kiezen, zul je zeker de perfecte tweedehands auto vinden die aan al je eisen voldoet. Door online te zoeken en onze vestiging te bezoeken, vergroot je je kansen om de ideale occasion te vinden. Veel plezier met het ontdekken van de prachtige wereld van occasions in Rotterdam en Delft!

Wil je meer weten over een occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor een bezichtiging in Rotterdam of Delft? Dan kun je ons op vier manieren bereiken. Bellen of een Whatsapp sturen naar +31(0)10 456 5656 of een mail sturen naar info@spiering-pluym.nl, natuurlijk kun je ook gewoon online een afspraak maken via de knoppen bij de auto advertenties.

Anderen bekeken ook: Onderhoud BMW Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!