Auto leasen: laat ons je helpen

Als je een auto wilt leasen in regio Delft en Rotterdam, heb je bij ons de keuze tussen een zaklijke of private lease. Wij hebben voor iedereen het juiste voertuig. Om ervoor te zorgen dat je een juiste beslissing maakt, bieden we je persoonlijk advies. Elke leasevariant is namelijk verschillend van elkaar. Omdat je een verplichting aangaat voor een langere termijn, willen we wel dat je de hele looptijd tevreden blijft met een zakelijke of private lease. Om het makkelijker te maken, hebben we een opsomming gemaakt van alle vormen van het leasen van een auto die je bij ons afsluit:

 • Private Lease
 • Operational Lease
 • Financial Lease
 • Eigendomslease (all-in)
Gebruikte lease auto

Zakelijke of private lease in Rotterdam: denk aan eigendomslease

Wil je bij een private of zakelijke lease liever wél eigenaar worden van de auto die je gaat leasen bij ons in Rotterdam, nabij Delft? Dan is eigendomslease misschien wel iets voor jou. Je behoudt je schadevrije jaren en krijgt de keuze om de auto over te nemen na afloop van de looptijd. Uniek aan deze variant is dat de service is inbegrepen. Je leaset namelijk all-in. Hierbij worden alle componenten meegenomen in de offerte, waaronder onderhoud (inclusief slijtagedelen), pechhulp, garantie, vervangend vervoer, verzekering en wegenbelasting. Ben je nieuwsgierig naar de termijn voor het type auto wat het beste bij jou past? Vul het formulier in. Binnen 24 uur nemen we contact met je op en kun je snel jouw ideale auto leasen.

Eerlijk advies

We luisteren goed naar je situatie en bieden eerlijk en correct advies over het leasen van een auto. Je bent tenslotte een klant die we graag willen behouden.

Altijd mobiel

Nooit meer dagenlang zonder vervoer zitten. Zowel bij een zakelijke als private lease in regio Rotterdam en Delft, kun je altijd op ons rekenen. Ook als je een keer pech hebt, helpen we je direct.

Persoonlijk contact

Altijd hetzelfde nummer bellen en geen nummertje zijn? Of je nu private of een zakelijke lease hebt in Rotterdam, bij ons is dat een gewoonte. We houden van persoonlijk contact!

Ben je al overtuigd?

Werkwijze

 • 1

  Afspraak maken

  Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

 • 2

  Passend advies

  Afhankelijk van je situatie bieden we je passend advies.

 • 3

  Aanvraag indienen

  Heb je een keuze gemaakt, dan dienen we samen de aanvraag in.

 • 4

  Acceptatie lease

  Na het aanleveren van de documenten word je aanvraag beoordeeld.

 • 5

  Levering voertuig

  Als je aanvraag is goedgekeurd gaan we over tot levering 🥳

Je kunt snel terecht

Ik wil een afspraak maken

  Private LeaseZakelijk Lease

  Profiteer van persoonlijk contact

  Altijd hetzelfde nummer bellen en geen nummertje zijn? Of je nu private of een zakelijke lease hebt: bij onze garage in Rotterdam, nabij Delft, is dat een gewoonte. We houden van persoonlijk contact! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een zakelijke of private lease of zoek je misschien toch een andere optie? Dan is ons bedrijf met twee vestigingen het aangewezen autobedrijf. Behalve het verzorgen het leasen van een auto, doen wij ook het onderhoud van allerlei soorten auto’s in Rotterdam en Delfgauw, nabij Delft. Verder kun je bij ons terecht voor schadeherstel of het kopen, huren en verkopen van een auto. Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op via +31(0)10 456 5656 of stuur een WhatsAppbericht naar +31(0)6 131 75260. Ook kun je ons e-mailen via info@spiering-pluym.nl!