lease

AUTO LEASEN: LAAT ONS JE HELPEN

Als je een auto wilt leasen in regio Delft en Rotterdam, heb je bij ons de keuze tussen een zakelijke of private lease. Wij hebben voor iedereen het juiste voertuig. Om ervoor te zorgen dat je een juiste beslissing maakt, bieden we je persoonlijk advies. Elke lease variant is namelijk verschillend van elkaar. Omdat je een verplichting aangaat voor een langere termijn, willen we wel dat je de hele looptijd tevreden blijft met een zakelijke of private lease. Om het makkelijker te maken, hebben we een opsomming gemaakt van alle vormen van het leasen van een auto die je bij ons afsluit:

Spiering en Pluym

ZAKELIJKE OF PRIVATE LEASE IN ROTTERDAM: DENK AAN EIGENDOMSLEASE

Wil je bij een private of zakelijke lease liever wél eigenaar worden van de auto die je gaat leasen bij ons in Rotterdam, nabij Delft? Dan is eigendomslease misschien wel iets voor jou. Je behoudt je schadevrije jaren en krijgt de keuze om de auto over te nemen na afloop van de looptijd. Uniek aan deze variant is dat de service is inbegrepen. Je leaset namelijk all-in. Hierbij worden alle componenten meegenomen in de offerte, waaronder onderhoud (inclusief slijtagedelen), pechhulp, garantie, vervangend vervoer, verzekering en wegenbelasting. Ben je nieuwsgierig naar de termijn voor het type auto wat het beste bij jou past? Vul het formulier in. Binnen 24 uur nemen we contact met je op en kun je snel jouw ideale auto leasen.

Eerlijk Advies

We luisteren goed naar je situatie en bieden eerlijk en correct advies over het leasen van een auto. Je bent tenslotte een klant die we graag willen behouden.

Altijd Mobiel

Nooit meer dagenlang zonder vervoer zitten. Zowel bij een zakelijke als private lease in regio Rotterdam en Delft, kun je altijd op ons rekenen. Ook als je een keer pech hebt, helpen we je direct.

Persoonlijk Contact

Altijd hetzelfde nummer bellen en geen nummertje zijn? Of je nu private of een zakelijke lease hebt in Rotterdam, bij ons is dat een gewoonte. We houden van persoonlijk contact!

Ben je al overtuigd?

WERKWIJZE

01

Vector 2

Afspraak Maken

Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

Passend Advies

Afhankelijk van je situatie bieden we je passend advies.

02

Vector 2

03

Aanvraag Indienen

Heb je een keuze gemaakt, dan dienen we samen de aanvraag in.

Acceptatie Lease

Na het aanleveren van de documenten wordt je aanvraag beoordeeld.

04

05

Vector 2

Levering Voertuig

Als je aanvraag is goedgekeurd gaan we over tot levering 🥳

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Je kunt snel terecht

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!