Auto huren: ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn

Heb je een huurauto nodig en wil je deze auto huren bij een gespecialiseerd autoverhuurbedrijf in regio Rotterdam of Deflgauw, nabij Delft? Je vindt in ons aanbod een huurauto tegen vaste scherpe prijzen, waaronder hybride auto’s. Als specialist in autoverhuur in regio Rotterdam en Delft, zijn wij actief bezig met het verminderen van onze impact op het milieu. Als je echter liever een huurauto wilt die op gas of benzine rijdt, is dat ook mogelijk. Voor iedere type automobilist bieden wij de juiste mogelijkheden om een auto te huren. Het huren van een huurauto doe je bij ons altijd tegen prima voorwaarden! Zo rijd je bij ons goed verzekerd de deur uit. Ons autoverhuurbedrijf in regio Rotterdam telt meer dan duizend tevreden klanten per jaar. Huur jouw volgende auto bij Spiering & Pluym en we stellen je niet teleur.

Hybride autohuur green motion

Een auto huren die bij je past

Bij ons autoverhuurbedrijf in Rotterdam, nabij Delft, kun je voor alle gelegenheden de juiste auto huren of kopen. Je kunt je huidige auto dan ook aan ons verkopen. Of je nu met het hele gezin op vakantie gaat of even snel in je eentje een dagje langs je familie wilt gaan; er staat altijd een goede huurauto bij onze autoverhuur in Rotterdam en in Delfgauw, nabij Delft voor je klaar. Ook hebben wij auto’s te huur voor iedere budget. Misschien heb je graag een zuinig en compact model voor een rit in Nederland? Of misschien zoek je een robuuste SUV voor een autoreis naar een bergachtige streek? Ons autoverhuurbedrijf maakt het allemaal mogelijk. Overigens kies je bij ons voor een automaat of voor een auto met de traditionele versnellingsbak.

  Adres Rotterdam

  Vlambloem 1, 3068JE

  Adres Delfgauw

  Exportweg 1, 2645 ED

  Telefoon

  +31 (0)85 485 73 10

  Website

  greenmotionrent.nl

  Openingstijden
  • Maandag 9:00 tot 18:00
  • Dinsdag 9:00 tot 18:00
  • Woensdag 9:00 tot 18:00
  • Donderdag 9:00 tot 18:00
  • Vrijdag 9:00 tot 18:00
  • Zaterdag 10:00 tot 17:00
  • Zondag gesloten

  De voordelen van een gerenommeerd autoverhuurbedrijf

  Je ziet het: bij onze locaties in Rotterdam of Delfgauw, nabij Delft, vind je een ruime keuze voor een mooie huurauto. Bovendien is het heel makkelijk om via ons een auto te huren. Heb je interesse in de opties van ons autoverhuurbedrijf? Dat horen we maar al te graag van je! Aarzel niet om onze autoverhuur een bericht te sturen of te bellen indien je een vraag hebt. We reageren doorgaans binnen 24 uur. Je bereikt ons eenvoudig via +31(0)10 456 5656 of via WhatsApp op +31(0)6 131 75260. Stuur je liever een e-mail? Verzend deze dan naar info@spiering-pluym.nl!