De juiste service voor een eerlijke prijs

Auto onderhoud in Rotterdam: de juiste service voor een eerlijke prijs

SUPER SNEL

Snel op weg! Dat is wel zo belangrijk. Breng je auto voor onderhoud bij ons en je kunt bij standaardwerkzaamheden altijd dezelfde dag weer op pad.

BETAALBAAR

Betaal minder dan bij de dealer. We voeren het onderhoud volgens fabrieksschema. Wij bieden onze monteurs echter tegen een lager uurloon aan, maar met dezelfde kunde.

UITLIJNEN

Uitlijnen Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd dient te worden. Dit doen we tegen een vast tarief.

AIR CONDITIONING

Met onze aircoapparatuur controleren we voor het vullen altijd eerst op lekkages. Dit voorkomt dat je de kapotte airco laat vullen.

TRANSMISSIE

Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Heb je een probleem met schakelen? We stellen eerste de diagnose, zodat je niet voor grote kosten komt te staan.

HYBRIDE

We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien.

Auto's op voorraad
Reviews
Blije klanten
Prijzen

In vertrouwen je onderhoud laten uitvoeren in Rotterdam

Al meer dan 40 jaar zijn wij in Rotterdam, Pijnacker en omstreken voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle service is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling-monteurs. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat je voertuig bij een auto onderhoud bij ons in Rotterdam altijd met de juiste deskundigheid gebeurt, waardoor je nooit stil komt te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden:

 • Gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt.
 • Voor noodgevallen kun je altijd direct terecht.
 • We bieden de juiste zorg. Voor elke storing/probleem staan wij voor je klaar.
 • Bij onderhoud kun je dezelfde dag weer op pad.

3,9 174 reviews

Profiteer van een 3-jarig contract voor auto onderhoud in Rotterdam

Bij al onze vestigingen is het mogelijk om een occasion met BOVAG-garantie te kopen en daar een 3-jarig garantie- en onderhoudscontract bij af te sluiten, ongeacht de kilometerstand van de auto. Het contract bevat ook werkzaamheden voor onder andere de uitlaat, banden en de APK. Door op deze manier je onderhoud te laten uitvoeren in Rotterdam kom je dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten vallen binnen het onderhoud óf de garantie en dat maakt dit product zelfs betrouwbaarder dan een nieuwe auto rijden! Je hebt al een 3-jarig garantie- en onderhoudscontract vanaf € 1.100,-.

Lees meer

 • Contact was prima, klantvriendelijk.

  thumb Peter de Kruyk
  16 januari 2022

  Prettig contact met verkoper, mooie en degelijke auto kunnen kopen. Toen achteraf wat gerepareerd moest worden, werd dit kosteloos geregeld.

  thumb Jaap Mensink
  28 mei 2021

  Altijd naar alle tevredenheid geholpen!

  thumb Youri Rieffe
  4 maart 2022
 • Jarenlang naar tevredenheid klant geweest. Jammer dat Louwman het overgenomen heeft en letterlijk aan de andere kant van de stad zit.

  thumb Mark
  25 augustus 2021

  Ben netjes en goed geadviseerd, door de man achter de receptie.

  thumb Henk Breuer
  2 juli 2022

  OPLICHTERS!!! Wij zijn hier gekomen voor de aanschaf van een auto. Uiteindelijk gekozen voor een Toyota CH-R. Verkoper stelde verschillende aflever- / garantiepakketten voor, waarop wij beantwoordde hier... lees meer

  thumb Jomayro Rechards
  4 december 2021
 • Bedankt voor de snelle service. Ik heb mijn auto afgelopen week gebracht. Hele vriendelijke monteur en m’n auto doet het weer! Fijn dat jullie kunnen meedenken met goedkopere opties voor... lees meer

  thumb lin dupuis
  18 februari 2022

  Prima

  thumb Mirjam Mirjam
  4 februari 2022

  Geweldige tent, ik heb hier al 4 auto’s gekocht en waren allemaal van topkwaliteit. Ik raad ze echt aan! 5 sterren.

  thumb Arian de Jager
  18 februari 2022

Schade herstel

Maak kennis met onze diensten voor schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We helpen je daarom ook graag met elk type schade. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor onder andere spot-repair, ruitschade en grotere herstelwerkzaamheden bij autoschade. Dat scheelt dus weer een bezoek aan een ander bedrijf, want wij zijn namelijk een one stop shop. Zo kun je net zo makkelijk bij ons je onderhoud laten uitvoeren in Rotterdam. In de meeste situaties bieden we gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, zodat jij niet zonder zit. We verzorgen ook de claim bij de verzekeringsmaatschappij, zodat je het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. Kortom we ontlasten je volledig van alle ongemakken!

Neem snel contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over wat Spiering & Pluym voor jou als automobilist kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij je van alles vertellen over onze Dealer Zeker Polis. Hiermee ben je helemaal voorzien van de beste hulp bij schade. Ook biedt deze polis betere voorwaarden voor hetzelfde of minder geld dan soortgelijke verzekeringen van de meeste andere aanbieders. Heb je dus een van onze diensten nodig, zoals een auto onderhoud in Rotterdam of een schadeherstel? Bel dan naar +31(0)10 456 5656. Of stuur een app naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

 

Anderen bekeken ook: Auto huren Delft | Garagebedrijf Rotterdam | Schadeherstel Den Haag