Auto onderhoud Rotterdam

IN VERTROUWEN JE ONDERHOUD LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM

Al meer dan 40 jaar zijn wij in Rotterdam, Pijnacker en omstreken voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle service is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling-monteurs. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat je voertuig bij een auto onderhoud bij ons in Rotterdam altijd met de juiste deskundigheid gebeurt, waardoor je nooit stil komt te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden:

Gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt.

Voor noodgevallen kun je altijd direct terecht.

 We bieden de juiste zorg. Voor elke storing/probleem staan wij voor je klaar.

 Bij onderhoud kun je dezelfde dag weer op pad.

MAAK KENNIS MET ONZE DIENSTEN VOOR SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We helpen je daarom ook graag met elk type schade. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor onder andere spot-repair, ruitschade en grotere herstelwerkzaamheden bij autoschade. Dat scheelt dus weer een bezoek aan een ander bedrijf, want wij zijn namelijk een one stop shop. Zo kun je net zo makkelijk bij ons je onderhoud laten uitvoeren in Rotterdam. In de meeste situaties bieden we gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, zodat jij niet zonder zit. We verzorgen ook de claim bij de verzekeringsmaatschappij, zodat je het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. Kortom we ontlasten je volledig van alle ongemakken!

NEEM SNEL CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over wat Spiering & Pluym voor jou als automobilist kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij je van alles vertellen over onze Dealer Zeker Polis. Hiermee ben je helemaal voorzien van de beste hulp bij schade. Ook biedt deze polis betere voorwaarden voor hetzelfde of minder geld dan soortgelijke verzekeringen van de meeste andere aanbieders. Heb je dus een van onze diensten nodig, zoals een auto onderhoud in Rotterdam of een schadeherstel? Bel dan naar +31(0)10 456 5656. Of stuur een app naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Auto huren Delft | Garagebedrijf Rotterdam | Schadeherstel Den Haag

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!