Schadeherstel in Rotterdam: wij helpen je graag verder

Heb je schadeherstel aan je auto in Rotterdam nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben de perfecte service. Na een aanrijding, ongelukje of inbraakschade ontlasten wij je compleet en beperken het ongemak tot een minimum. Als schadeherstel garagebedrijf in Rotterdam en in Delfgauw, nabij Delft, verzorgen wij het volledige schadetraject: van de schade melden en hulp bij invullen van het schadeformulier tot en met de expertise en de auto laten maken in Rotterdam.

Autoschade Bergschenhoek Rotterdam Delft
Telefoon

010-456 56 56

Openingstijden
  • Maandag 8:00 tot 17:00
  • Dinsdag 8:00 tot 17:00
  • Woensdag 8:00 tot 17:00
  • Donderdag 8:00 tot 17:00
  • Vrijdag 8:00 tot 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kies voor schadeherstel in Rotterdam met garantie

De herstelwerkzaamheden laten we uitvoeren door Autoschade Bergschenhoek. Dit is een schadeherstel garagebedrijf vlak bij Rotterdam. Autoschade Bergschenhoek is aangesloten bij de branchevereniging FOCWA, waardoor de schadeherstel bij Rotterdam wordt uitgevoerd volgens de garantienormen van deze vereniging. Hierdoor krijg je vier jaar schriftelijke garantie krijgt op de reparaties. Dat geeft je extra zekerheid wanneer je auto gaat laten maken in de omgeving van Rotterdam.

Je auto laten maken in Rotterdam met een goed gevoel

Autoschade Bergschenhoek is onder andere een merkerkend schadeherstel garagebedrijf bij Rotterdam voor Toyota, Kia, Ford & Tesla. Dit betekent dat ze volgens de eisen van de fabrikant je auto zo kunnen herstellen, dat de auto weer exact wordt zoals hij oorspronkelijk was. Dat geeft dus een gerust gevoel wanneer je je beschadigde voertuig voor schadeherstel bij ons in Rotterdam aflevert. Ook verzorgen wij voor allerlei andere merken het auto schadeherstel in Rotterdam. Wil je er zeker van zijn dat je via ons je auto kunt laten maken in Rotterdam? Sluit dan de Dealer Zeker Polis af, dan ben je altijd verzekerd van de beste service. Lees snel verder.

Van occasion tot autoschade herstel in Rotterdam: ontdek onze diensten

Wanneer je bij ons aanklopt, kun je rekenen op een uitstekende service. Behalve het verzorgen van autoschade herstel in regio Rotterdam onderhouden en repareren wij ook allerlei auto’s. Ons lidmaatschap van meer dan 60 jaar bij de BOVAG is een teken dat je voertuig bij ons in goede handen is. En ben je aan een andere auto toe? Bij ons kun je kiezen uit ruim 500 occasions. Spiering & Pluym is er bovendien voor zowel de particuliere als zakelijke autobezitter. Heb je dus een probleem met je auto, een nieuwe auto nodig of zoek je een schadeherstel garagebedrijf in Rotterdam of Delfgauw? Pak dan de telefoon en bel naar +31(0)10 456 5656 of mail ons op info@spiering-pluym.nl!

 

Anderen bekeken ook: Schadeherstel Delft | Schadeherstel Den Haag | Onderhoud hybride auto Rotterdam