Schadeherstel

Schadeherstel: wij helpen je graag verder

Voor schadeherstel van je auto kom je naar ons garagebedrijf in Rotterdam of Delfgauw, nabij Delft en Den Haag. Wij bieden je de perfecte service aan. Na een aanrijding, ongeluk of bij inbraakschade ontlasten wij je compleet en beperken het ongemak tot een minimum. Ons garagebedrijf in Zuid-Holland is gespecialiseerd in schadeherstel, dit betekent dat je bij ons goed zit voor het herstellen van schade aan jouw auto in regio Delft. Ook voor hulp bij het invullen van het schadeformulier staan we voor je klaar.

Spiering en Pluym

Direct contact

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

+

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

10:00 – 17:00

Gesloten

Spiering en Pluym

Vier jaar lang garantie bij schadeherstel

De herstelwerkzaamheden doen we als autobedrijf niet zelf, maar laten we uitvoeren door onze partner Autoschade Bergschenhoek. Dit is een garagebedrijf voor schadeherstel vlak bij Rotterdam en Delft. Autoschade Bergschenhoek is aangesloten bij de branchevereniging FOCWA, waardoor het schadeherstel wordt uitgevoerd volgens de garantienormen van deze vereniging. Je ontvangt vier jaar schriftelijke garantie op de reparaties.

Schade aan je auto laten herstellen

Autoschade Bergschenhoek is onder andere een erkend garagebedrijf voor schadeherstel. Zij werken onder meer aan de volgende merken: Toyota, Kia, Ford en Tesla. Daarnaast onderhouden wij ook hybride auto’s. Dit betekent dat ze volgens de eisen van de fabrikant je auto zo kunnen herstellen, zodat de auto weer exact wordt zoals hij oorspronkelijk was. Dat geeft dus een gerust gevoel wanneer je schade aan je auto laat maken door ons garagebedrijf gespecialiseerd in schadeherstel. Wil je er zeker van zijn dat je via ons je auto kunt laten maken? Sluit dan de Dealer Zeker Polis af; dan ben je altijd verzekerd van de beste service.

Spiering en Pluym

Schakel ons in wanneer je schade aan jouw auto hebt

Wanneer je bij ons aanklopt voor het herstellen van schade, kun je rekenen op een uitstekende service. Behalve het verzorgen van schadeherstel, onderhouden en repareren wij ook allerlei auto’s. Ons lidmaatschap van meer dan zestig jaar bij BOVAG is een teken dat je voertuig bij ons in goede handen is. Ben je aan een andere auto toe? Bij ons kun je kiezen uit ruim vijfhonderd occasions. Wij zijn er voor zowel de particuliere als zakelijke autobezitter. Heb je dus een probleem met je auto, een nieuwe auto nodig, wil je een APK-keuring laten doen of zoek je een garagebedrijf voor schadeherstel in Rotterdam of Delfgauw, niet ver van Delft? Pak dan de telefoon en neem contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!