De juiste service voor een eerlijke prijs

Afspraak maken

De juiste service voor een eerlijke prijs

Afspraak maken

SUPER SNEL

Snel op weg! Dat is wel zo belangrijk. Breng je auto voor onderhoud en je kunt bij standaard werkzaamheden altijd dezelfde dag weer op weg.

BETAALBAAR

Betaal minder dan bij de dealer. We voeren het onderhoud volgens fabrieksschema maar bieden onze monteurs aan tegen een lager uurloon maar met dezelfde kunde.

UITLIJNEN

Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant. Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd dient te worden. Dit doen we tegen een vast tarief.

AIR CONDITIONING

Met onze airco apparatuur controleren we voor het vullen altijd eerst op lekkages. Dit voorkomt dat je de kapotte airco laat vullen.

TRANSMISSIE

Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Heb je een probleem met schakelen, we stellen eerste diagnose zodat je niet voor grote kosten komt te staan.

HYBRIDE

We zijn een hybride specialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybride techniek en je hybride auto van de beste service kunnen voorzien.

Auto's op voorraad
Reviews
Blije klanten
Prijzen
Al meer dan 40 jaar zijn wij in Rotterdam, Pijnacker en omstreken voor veel klanten een vertrouwd adres.

Een dynamische werkomgeving begint bij een dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling monteurs. Natuurlijk kun je er van uitgaan dat uw auto altijd met de juiste deskundigheid behandeld wordt, zo kom je nooit stil te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden;

 • Gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt.
 • Voor noodgevallen kun je altijd direct terecht.
 • We bieden de juiste zorg. Voor elke storing/probleem kun je bij ons terecht.
 • Bij onderhoud kun je dezelfde dag weer op pad.

3,7 143 reviews

3 jarig onderhoudscontract

Bij al onze vestigingen is het mogelijk om een occasion met BOVAG garantie te kopen en daar een 3 jarig garantie- en onderhoudscontract  bij af te sluiten, ongeacht de kilometerstand van de auto. Het contract is inclusief uitlaat, banden, APK etc… Je komt dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten vallen binnen onderhoud óf garantie en dat maakt dit product zelfs betrouwbaarder dan een nieuwe auto rijden! U heeft al een 3 jarig garantie- en onderhoudscontract vanaf € 1.100,-

Lees meer…

 • 5 star review  Fijn bedrijf en personeel, ik kom hier al 7 jaar. Ik heb hier nu 3 auto's gekocht en laat hier standaard mijn onderhoud uitvoeren. Goed advies, en nog nooit spijt gehad van... lees meer

  thumb Marcel Schouten
  7 oktober 2020

  4 star review  Bezocht voor een proefrit. Netjes geholpen en vriendelijke ontvangst

  thumb Philip Hoogerbrugge
  15 april 2021

  5 star review  Een paar weken geleden hebben wij een occasion aangeschaft bij deze firma. Tijdens het rijden was er een rammeltje hoorbaar. Dit is geheel kosteloos opgelost. Wij kunnen dit bedrijf van... lees meer

  thumb Saskia Nijhuis
  31 oktober 2021
 • 5 star review  Goed gesprek gehad over een auto. Hele goede informatie gekregen. Erg goed geholpen. Is een aanrader.

  thumb Reinhard Werder
  15 augustus 2020

  4 star review  Vriendelijk geholpen en fijn meegedacht om de koop rond te krijgen.

  thumb petra
  26 maart 2021

  5 star review  Jarenlang naar tevredenheid klant geweest. Jammer dat Louwman het overgenomen heeft en letterlijk aan de andere kant van de stad zit.

  thumb Mark
  25 augustus 2021
 • 5 star review  Een perfecte dealer doen wat ze beloven niets is te veel wij komen al 40 jaar bij de zelfde persoon autos kopen nog nooit problemen gehad altijd zeer prettig... lees meer

  thumb wim van Asten
  29 december 2020

  5 star review  Verrassend geen Toyota meer maar nog wel een topzaak

  thumb Sergio Gretna
  4 augustus 2021

  5 star review  Heel netjes en vriendelijk geholpen

  thumb Martin Gaikema
  12 december 2020

Schade herstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We helpen je daarom ook graag met elk type schade. Je kunt bij ons namelijk terecht voor onder andere spot-repair, ruitschade en grotere autoschade herstelwerkzaamheden. Dat scheelt dus weer een bezoek aan een ander bedrijf, we zijn namelijk een one-stop-shop.

In de meeste situaties bieden we gratis vervangend vervoer bij schadeherstel zodat jij niet zonder zit. We verzorgen de claim bij de verzekeringsmaatschappij zodat je het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. Kortom we ontlasten je volledig van alle ongemakken.

Als je helemaal voorzien wilt zijn van de beste hulp bij schade dan sluit je bij ons de Dealer Zeker Polis af. Die bied betere voorwaarden dan de meeste andere aanbieders voor hetzelfde (of minder) geld.

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze filialen.