Onderhoud aan je auto

De juiste service voor een eerlijke prijs

Wil je onderhoud laten uitvoeren aan je auto in de omgeving van Dordrecht, Delft, Gouda, Schiedam en Den Haag? Bij Spiering & Pluym kies je voor vakkennis en vakmanschap. Bovendien is onze service goed betaalbaar. Lees meer over de voordelen wanneer je je auto bij ons in Delfgauw of Rotterdam brengt, beide in Zuid-Holland, voor het laten uitvoeren van onderhoud


  SNELLE SERVICE

  Dankzij onze snelle autoservice ben je snel weer op weg! Dat is wel zo belangrijk. Breng je auto bij ons langs en je kunt bij standaardwerkzaamheden altijd dezelfde dag weer op pad.

  BETAALBAAR

  Voor autoservice en het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto bij ons betaal je minder dan bij de dealer. We voeren het onderhoud uit volgens fabrieksschema. Daarnaast werken onze monteurs tegen een lager uurtarief, maar met dezelfde kunde.

  UITLIJNEN

  Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar één kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd dient te worden. Dit doen we tegen een vast tarief. Deze service aan je auto voeren we uit in beide vestigingen uit.

  AIRCONDITIONING

  Met onze aircoapparatuur controleren we altijd eerst op lekkages voor het vullen. Dit voorkomt dat de kapotte airco meteen weer leegloopt na het vullen. Met onze autoservice weet je zeker dat de problemen aan de airco van jouw auto voorgoed opgelost worden.

  TRANSMISSIE

  Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Heb je een probleem met schakelen? We stellen eerste de diagnose, zodat je niet voor onverwachte grote kosten komt te staan. Bij het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto, kom je bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan.

  HYBRIDE

  We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien.

  Snelle service

  Dankzij onze snelle service ben je snel weer op weg! Dat is wel zo belangrijk. Breng je auto voor onderhoud bij ons bedrijf in Delfgauw, bij Delft of in Rotterdam langs, en je kunt bij standaardwerkzaamheden altijd dezelfde dag weer op pad.

  Betaalbaar

  Het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto bij ons in Rotterdam of in Delfgauw, nabij Delft, betaal je minder dan bij de dealer. We voeren het onderhoud uit volgens fabrieksschema. Daarnaast werken onze monteurs tegen een lager uurtarief, maar met dezelfde kunde.

  Uitlijnen

  Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd dient te worden. Dit doen we tegen een vast tarief bij onze locatie in Rotterdam.

  Airconditioning

  Met onze aircoapparatuur controleren we altijd eerst op lekkages voor het vullen. Dit voorkomt dat de kapotte airco meteen weer leegloopt na het vullen. Met onze service weet je zeker dat de problemen aan je auto voorgoed opgelost worden.

  Transmissie

  Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Problemen met schakelen? We stellen eerst de diagnose, zodat je niet voor onverwachte grote kosten komt te staan. Bij het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto, ben je bij ons aan het juiste adres.

  Hybride

  We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien. Bijvoorbeeld door je hybride accu door te meten en het accupakket te vervangen mocht dit nodig zijn.

  Auto’s op voorraad

  Reviews

  Blije klanten

  Prijzen

  In vertrouwen onderhoud aan je auto laten uitvoeren

  Al meer dan veertig jaar zijn wij voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle autoservice is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling-monteurs. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat onderhoud aan je voertuig bij ons altijd met de juiste deskundigheid uitgevoerd wordt, waardoor je nooit stil komt te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden:

  Spiering en Pluym

  Profiteer van een driejarig contract

  Bij al onze vestigingen is het mogelijk om een occasion met BOVAG-garantie te kopen en daar een driejarig garantie- en onderhoudscontract bij af te sluiten, ongeacht de kilometerstand van de auto. Het contract bevat ook werkzaamheden voor onder andere de uitlaat, banden en de APK-keuring. Door op deze manier het onderhoud aan je auto te laten uitvoeren, kom je dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten vallen binnen het onderhoud óf de garantie en dat maakt dit product zelfs betrouwbaarder dan met een nieuwe auto rijden! Je hebt al een driejarig garantie- en onderhoudscontract vanaf € 1.100, -.

  Maak kennis met onze diensten bij schade

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. We helpen je daarom ook graag met het verhelpen van elk type schade. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor onder andere spot-repair, ruitschade en grotere herstelwerkzaamheden bij autoschade. Dat scheelt dus weer een bezoek aan een ander bedrijf, want wij zijn namelijk een one-stop-shop. Zo kun je naast deze autoservice net zo makkelijk bij ons onderhoud laten uitvoeren aan je auto. In de meeste situaties bieden we gratis vervangend vervoer aan bij schadeherstel. We verzorgen ook de claim bij de verzekeringsmaatschappij, zodat je het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. Kortom, we ontlasten je volledig van alle ongemakken!

  Spiering en Pluym

  Neem contact met ons op voor de onderhoudsmogelijkheden

  Als ervaren autobedrijf helpen we je graag met het onderhoud aan jouw auto. Aansluitend kunnen we je alles vertellen over onze Dealer Zeker Polis. Hiermee ben je voorzien van de beste hulp bij schade. Ook biedt deze polis betere voorwaarden voor hetzelfde of minder geld dan soortgelijke verzekeringen van de meeste andere aanbieders. Heb je dus een van onze diensten nodig, zoals auto-onderhoud in of schadeherstel? Neem dan contact met ons op.

  Niet gevonden wat u zoekt?

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Vacatures

  Wij zoeken nog nieuwe collega’s!