De juiste service voor een eerlijke prijs

Onderhoud aan je auto

Wil je onderhoud laten uitvoeren aan je auto in de omgeving van Rotterdam of Delft? Bij ons kies je voor vakkenis en vakmanschap. Bovendien is onze service goed betaalbaar. Lees meer over de voordelen wanneer je je auto voor het laten uitvoeren van onderhoud bij ons brengt.

De juiste service voor een eerlijke prijs

Auto onderhoud in Rotterdam

Snelle service

Dankzij onze snelle service ben je snel weer op weg! Dat is wel zo belangrijk. Breng je auto voor onderhoud bij ons bedrijf in Delfgauw, bij Delft of in Rotterdam langs, en je kunt bij standaardwerkzaamheden altijd dezelfde dag weer op pad.

Betaalbaar

Het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto bij ons in Rotterdam of in Delfgauw, nabij Delft, betaal je minder dan bij de dealer. We voeren het onderhoud uit volgens fabrieksschema. Daarnaast werken onze monteurs tegen een lager uurtarief, maar met dezelfde kunde.

Uitlijnen

Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd dient te worden. Dit doen we tegen een vast tarief bij onze locatie in Rotterdam.

Airconditioning

Met onze aircoapparatuur controleren we altijd eerst op lekkages voor het vullen. Dit voorkomt dat de kapotte airco meteen weer leegloopt na het vullen. Met onze service weet je zeker dat de problemen aan je auto voorgoed opgelost worden.

Transmissie

Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Problemen met schakelen? We stellen eerste de diagnose, zodat je niet voor onverwachte grote kosten komt te staan. Bij het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto, ben je aan het juiste adres.

Hybride

We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien. Bijvoorbeeld door je hybride accu door te meten en het accupakket te veravangen mocht dit nodig zijn.

Auto's op voorraad
Reviews
Blije klanten
Prijzen

In vertrouwen auto onderhoud laten uitvoeren in Rotterdam of nabij Delft

Al meer dan veertig jaar zijn wij voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle service is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling-monteurs. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat onderhoud aan je voertuig bij ons altijd met de juiste deskundigheid uitgevoerd wordt, waardoor je nooit stil komt te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden:

 • Gratis pechhulp bij elke standaardonderhoudsbeurt
 • Voor noodgevallen kun je altijd direct bij ons terecht
 • We bieden de juiste zorg. Voor elke storing of probleem staan wij voor je klaar.
 • Bij het laten uitvoeren van onderhoud in Rotterdam of nabij Delft kun je dezelfde dag weer op pad

4,0 205 reviews

Profiteer van een onderhoudscontract

Bij al onze vestigingen is het mogelijk om een occasion met BOVAG-garantie te kopen en daar een driejarig garantie- en onderhoudscontract bij af te sluiten, ongeacht de kilometerstand van de auto. Het contract bevat ook werkzaamheden voor onder andere de uitlaat, banden en de APK. Door op deze manier het onderhoud aan je auto te laten uitvoeren, kom je dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten vallen binnen het onderhoud óf de garantie en dat maakt dit product zelfs betrouwbaarder dan een nieuwe auto rijden! Je hebt al een garantie- en onderhoudscontract vanaf € 1.100, -.

Lees meer

 • thumb Mies Glimmerveen
  4 juni 2022

  Fantastische Toyotagarage! Ed Verweij helpt je beter dan God zelf zou doen! Een tien met een griffel!

  thumb Gerard Bosman
  27 februari 2020

  Prettig contact met verkoper, mooie en degelijke auto kunnen kopen. Toen achteraf wat gerepareerd moest worden, werd dit kosteloos geregeld.

  thumb Jaap Mensink
  28 mei 2021
 • Geappt, langsgegaan en gekocht. Alles ging super snel ook de financiering. Op aanraden van de dealer de financiering geregeld via een tussenpersoon, helemaal top. Met het sluiten van de deal... lees meer

  thumb Blondie Rotterdam
  28 augustus 2022

  thumb A. Barreto
  4 juni 2022

  Vriendelijk geholpen en fijn meegedacht om de koop rond te krijgen.

  thumb petra
  26 maart 2021
 • thumb Jonathan Pang
  4 december 2021

  Goed gesprek gehad over een auto. Hele goede informatie gekregen. Erg goed geholpen. Is een aanrader.

  thumb Reinhard Werder
  15 augustus 2020

  Excellent service. Last week the catalytic conventer of my 2nd generation Prius was stolen. They helped me to contact the insurance company and report to the police. And then... lees meer

  thumb Leon Liao
  4 april 2022

Maak kennis met onze diensten voor schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We helpen je daarom ook graag met het verhelpen van elk type schade. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor onder andere spot-repair, ruitschade en grotere herstelwerkzaamheden bij autoschade. Dat scheelt dus weer een bezoek aan een ander bedrijf, want wij zijn namelijk een one-stop-shop. Zo kun je naast deze service net zo makkelijk bij ons in Rotterdam, Delfgauw, nabij Delft onderhoud laten uitvoeren aan je auto. In de meeste situaties bieden we gratis vervangend vervoer aan bij schadeherstel. We verzorgen ook de claim bij de verzekeringsmaatschappij, zodat je het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. Kortom, we ontlasten je volledig van alle ongemakken!

Neem snel contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over wat Spiering & Pluym voor jou als automobilist kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij je van alles vertellen over onze Dealer Zeker Polis. Hiermee ben je voorzien van de beste hulp bij schade. Ook biedt deze polis betere voorwaarden voor hetzelfde of minder geld dan soortgelijke verzekeringen van de meeste andere aanbieders. Heb je dus een van onze diensten nodig, zoals auto-onderhoud in of schadeherstel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 456 5656, stuur een WhatsApp-bericht naar +31(0)6 131 75260 of een e-mail naar info@spiering-pluym.nl.