Onderhoud BMW Rotterdam

ONDERHOUD VOOR BMW IN ROTTERDAM: KIES VOOR SNELLE EN BETAALBARE SERVICE

Iedere BMW heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in Rotterdam ? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Wij kunnen een kleine onderhoudsbeurt of grote onderhoudsbeurt van je BMW volgens fabrieksschema laten uitvoeren door ons deskundig team van monteurs. Wij zijn de specialist in onderhoud voor jouw BMW van Rotterdam en omgeving.

Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto BMW service in Rotterdam.

Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar. En als ex-dealer van Toyota weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

BMW Rotterdam Dealer
Bmw occasions Rotterdam, BMW Rotterdam

ONTDEK ONZE COMPLETE PAKKET VOOR BMW SERVICE IN ONZE WERKPLAATS

Voor onderhoud aan je BMW in Rotterdam kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Ook kun je in Rotterdam je auto laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima terecht.

Verder zijn wij een specialist in Rotterdam voor BMW hybride auto’s, wij weten alles van de BMW hybride techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Rotterdam is de bekende gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt. We voeren onderhoud uit aan alle types van BMW zoals;  de BMW 1-series, 2-series, 3-series, 4-series, 5-series, 6-series, 7-series, X3, X5, X7en de BMW Z-series.

WELKE REPARATIES WE VOOR JOUW BMW KUNNEN UITVOEREN

Omdat we vrijwel alle onderdelen voor reparaties op korte termijn in huis kunnen hebben stellen we vaak eerst zelf diagnose. Zo weten we zeker dat we het juiste deel vervangen. Of je nu een probleem met een accu vervangen, de dynamo van je BMW vervangen of een EGR klep reparatie die nodig is, we lezen je auto eerst uit en meten de delen die defect zijn. Zo zijn we specialist in het uitvoeren van reparaties aan alle merken.

Het kan ook zijn dat de distributieketting of distributie riem van je BMW aan vervanging toe is. Dit zijn reparaties die we regelmatig uitvoeren en dus veel ervaring mee hebben. Schokdempers en uitlaten vervangen zijn ook veel aangevraagde reparaties.

Natuurlijk vallen deze reparaties buiten het reguliere onderhoud. Voor het vervangen van bougies, remschijven en remblokken van BMW kun je simpelweg een afspraak maken via onze website. Zodra je denkt dat de koppeling of een koppakking van je BMW aan vervanging toe is raden we je aan eerst langs te rijden zodat we een snelle diagnose kunnen doen.

BMW Spiering en Pluym, Rotterdam, Delft

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD AAN JE BMW DOOR EEN SPECIALIST TE LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM

Denk je erover om een BMW nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze BMW service in Rotterdam. Je kunt bij ons namelijk een BMW occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je BMW kunt laten uitvoeren in Rotterdam.

Wil je meer weten over een BMW occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor BMW onderhoud in Rotterdam ? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)10 456 5656 voor Rotterdam of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl! Lees wat andere vinden op klantenvertellen.nl

Anderen bekeken ook: Onderhoud hybride auto Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!