BOVAG Occasions

BOVAG Occasions te koop tegen eerlijke prijzen bij Spiering & Pluym

Als autoliefhebber op zoek naar een betrouwbare BOVAG occasion, is Spiering en Pluym een autobedrijf met twee locaties die je niet over het hoofd mag zien. De locatie in Rotterdam ligt in de bruisende wijk Ommoord en de locatie Delfgauw ligt gelegen vlakbij de TU Delft en beide filialen bieden een scala aan occasions die aan al je eisen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle sedan, een ruime gezinsauto of een sportieve hatchback, Spiering en Pluym heeft het allemaal.

Op deze pagina nemen we je mee op zoek naar een BOVAG Occasion en vertellen we waarom je beter een BOVAG Occasion kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar een Volkswagen, Audi of Toyota, wij helpen je graag verder.

Spiering & Pluym is al meer dan 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in de regio Rotterdam en Delft.

BOVAG occasions, tweedehands BOVAG auto's, auto met BOVAG garantie
occasions BOVAG, SEAT garage, Seat dealer, Cupra dealer, Cupra Service

Waar begin je met zoeken naar een BOVAG occasion

Sinds 2020 heeft de BOVAG een eigen website genaamd viaBovag.nl. Het makkelijke aan de website is dat alle prijzen minimaal inclusief 12 maanden BOVAG garantie zijn.

Als je dus op zoek bent naar een BOVAG Occasion met garantie kun je het beste op viaBovag.nl kijken! 

Let wel op, de prijzen op viaBovag.nl zijn vaak wel hoger omdat de garantie al bij de prijs in zit. 

Tips voor het vinden van de perfecte BOVAG occasion

  • Bepaal het type auto wat het beste bij je situatie past. Logischerwijs heb je niet veel aan een a-segment auto zoals een Toyota Aygo of Volkswagen Up! als je net een kindje hebt gekregen. 
  • Shortlist een aantal modellen die je mooi vind. Let eens op de auto’s om je heen. Welke merken en modellen spreken je aan?
  • Doe je onderzoek goed. Niemand wil een kat in de zak kopen. Doe dus onderzoek vooraf door bijvoorbeeld een specialist van het merk  te bellen. Zo voorkom je mogelijk een gezeur op langer termijn.
  • Bezoek en bekijk een auto voordat je tot het maken van ritje overgaat. Veel mensen denken dat het rijden met een auto de auto maakt. Vaak is aan de buitenkant sneller te zien of er iets mis is met een auto. Controleer goed of de auto geen schade heeft gehad en vraag naar het verleden van de auto. 
  • Vraag jezelf af of de auto binnen je budget past en maak een proefrit zodat je zeker weet dat het gevoel dat je bij de occasion hebt juist is. Ben je tevreden? Dan ben je zomaar klaar om een BOVAG occasion te kopen.
Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK voor een BOVAG OCCASION

Met onze voorraad van maar liefst 500 auto’s staat er zeker wat voor je tussen. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt over de BOVAG occasion die je op het oog hebt. We helpen je graag verder op een van onze BOVAG filialen.

Wil je meer weten over een occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor een bezichtiging in Rotterdam of Delfgauw? 

Bel of een Whatsapp naar +31(0)10 456 5656 of mail naar info@spiering-pluym.nl, natuurlijk kun je ook gewoon online een afspraak maken via de knoppen bij de auto advertenties.

Anderen bekeken ook: Onderhoud BMW Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!