Audi onderhoud en service Delft

Auto onderhoud voor Audi: kies voor snelle en betaalbare service

Iedere Audi heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in Delft? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud van je Audi laten uitvoeren in Delft door ons deskundig team van monteurs.

Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare service. Wij zijn de Audi specialist voor Delft en omgeving.

Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar. En als ex-dealer van Toyota weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

ONTDEK ONZE COMPLETE PAKKET VOOR AUDI SERVICE IN ONZE WERKPLAATS

Voor onderhoud aan je Audi in Delft kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Ook kun je in Delft je auto laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je Audi laten uitvoeren in Delft.

Verder zijn wij een specialist voor Audi hybride auto’s, want wij  weten  alles van de Audi hybride techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Delft is de bekende gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt. We voeren onderhoud uit aan alle types van Audi zoals;  de Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8 maar ook de Audi Q2, Q3, Q5, Q7, Q8 en de Audi E-Tron, E-Tron GT en de Audi TT.

WELKE REPARATIES WE VOOR JOUW AUDI KUNNEN UITVOEREN

Omdat we vrijwel alle onderdelen voor reparaties op korte termijn in huis kunnen hebben stellen we vaak eerst zelf diagnose. Zo weten we zeker dat we het juiste deel vervangen. Of je nu een probleem met een accu vervangen, de dynamo van je Audi vervangen of een EGR klep reparatie die nodig is, we lezen je auto eerst uit en meten de delen die defect zijn. Zo zijn we specialist in het uitvoeren van reparaties aan merken als o.a. Audi.

Het kan ook zijn dat de distributieketting of distributie riem van je Audi aan vervanging toe is. Dit zijn reparaties die we regelmatig uitvoeren en dus veel ervaring mee hebben. Schokdempers en uitlaten vervangen zijn ook veel aangevraagde reparaties.

Natuurlijk vallen deze reparaties buiten het reguliere onderhoud. Voor het vervangen van bougies, remschijven en remblokken van Audi kun je simpelweg een afspraak maken via onze website. Zodra je denkt dat de koppeling of een koppakking van je Audi aan vervanging toe is raden we je aan eerst langs te rijden zodat we een snelle diagnose kunnen doen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE AUDI TE LATEN UITVOEREN IN DELFT

Denk je erover om een Audi nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze Audi service in Delft. Je kunt bij ons namelijk een Audi occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je Audi kunt laten uitvoeren in Delft.

Wil je meer weten over een Audi occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor Audi onderhoud in Delft? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)15 369 51 40 voor Delft of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Onderhoud BMW Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!