Dit is waarom jij regelmatig de vloeistoffen van jouw bolide moet controleren

Dit is waarom jij regelmatig de vloeistoffen van jouw bolide moet controleren

Vloeistoffencheck Spiering Pluym

Wij kunnen natuurlijk altijd een vloeistofcontrole voor jou uitvoeren, maar het is daarentegen ook belangrijk dat jij de vloeistoffen van jouw wagen zelf in de gaten houdt. Je wil natuurlijk niet dat je langs de snelweg komt te staan zonder olie of koelvloeistof. Wij geven je een korte do-it-yourself Vloeistoffencheck à la Spiering & Pluym

Een wagen zonder olie of koelvloeistof is natuurlijk onwenselijk. Je wil natuurlijk zo lang mogelijk jouw trouwe vierwieler aan je zijde hebben. Het is daarom ook van groot belang om de vloeistoffen van de auto te blijven checken.

Vloeistoffencheck Spiering & Pluym

De vloeistoffen die je onder de motorkap aantreft zijn motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Deze vloeistoffen kun je allemaal zelf controleren. Voor elke vloeistof is een apart reservoir aanwezig. Raadpleeg het instructieboekje van uw auto voor een compleet overzicht van de verschillende vloeistoffen en waar deze zich onder de motorkap bevindt.
Let daarnaast op enkele belangrijke punten bij het controleren van de vloeistoffen:
– Zorg ervoor dat de auto vlak staat op een egale ondergrond.
– De motor moet uit staan.
– Controleer de vloeistoffen bij een koude motor, zonder dat deze gelopen heeft. Wacht anders tot de motor is afgekoeld.

Veel gemaakte fouten zijn het te veel bijvullen van vooral motorolie en bijvullen met de verkeerde vloeistof in het reservoir. Deze fouten kunnen grote gevolgen hebben. Mocht je niet zeker zijn van je zaak begin hier dan ook niet aan. Kom langs aan de Vlambloem 1 te Rotterdam of Exportweg 1 in Delfgauw en wacht onder het genot van een bakje koffie tot wij klaar zijn met de vloeistoffencheck en het eventueel bijvullen hiervan. Een goed onderhouden auto is niet alleen veiliger, maar gaat ook veel langer mee. Al onze occasions bevinden zich in een goed onderhouden staat. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe bolide, kom gerust langs voor een bakje koffie en vrijblijvend advies.

Foto: Unsplash.com

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!