Bij Autobedrijf Spiering en Pluym weten we dat moderne technologie een essentieel onderdeel is van uw rijervaring. Daarom zijn we verheugd voertuigen aan te bieden met Apple CarPlay, een geavanceerde functie die het gebruik van uw iPhone overdragen aan het infotainmentsysteem van uw auto.

Wanneer u kiest voor een auto met Apple CarPlay bij Autobedrijf Spiering en Pluym, kunt u profiteren van de functies van uw smartphone zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. Apple CarPlay biedt een veiligere, naadloze verbinding tussen uw iPhone en de auto, waardoor bestuurders op de weg kunnen blijven kijken en zich kunnen concentreren op hun rijden.

Functies

Synchroniseer uw iPhone met het besturingssysteem van uw auto en krijg direct toegang tot muziek, navigatie, berichten en nog veel meer. Maak gebruik van spraakassistent Siri om handsfree te bellen, berichten te beantwoorden, routeaanwijzingen te krijgen of om gewoonweg uw favoriete afspeellijst af te spelen.

Bovendien ondersteunt Apple CarPlay ook andere populaire iOS-apps zoals Spotify, Audible en WhatsApp. Dit zorgt voor een eindeloze lijst van entertainment- en communicatiemogelijkheden terwijl u op de weg bent. Van het luisteren naar uw favoriete podcasts tot het ontvangen van live verkeersupdates, Apple Carplay maakt uw rijervaring comfortabler en aangenamer.

Welke auto heeft Apple Carplay?

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym bieden we een reeks auto’s aan die compatibel zijn met Apple CarPlay. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime gezinsauto, ons deskundig team staat klaar om u te helpen de perfecte auto te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Het is belangrijk om te weten dat lang niet elke auto geschikt is voor Apple Carplay. Zelfs auto’s jonger dan 5 jaar kunnen geregeld niet over deze functie beschikken, vraag dus bij een van onze adviseurs naar de beschikbaarheid. Meer lezen over Carplay? Check Apple.com

 

Apple Carplay, Apple Carplay Auto