Uitlijnen auto Rotterdam

AUTO UITLIJNEN IN ROTTERDAM: KIES VOOR VAKKENNIS

De uitlijning is een van de belangrijkste onderdelen van je auto. Wanneer deze niet meer goed meer is, dan merk je dat. Zo stuurt je auto moeilijker en trekt hij hij vaak naar één kant. Het beste is echter om te zorgen dat je auto word uitgelijnd voordat het zover is. Je banden slijten namelijk ook nog eens schuin af en slijten daardoor twee keer zo snel. Laat dus tijdig je auto uitlijnen in Rotterdam. Je kunt dus met een gerust hart je laten uitlijnen in Rotterdam.

JE AUTO LATEN UITLIJNEN IN ROTTERDAM TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Het uit laten lijnen van je auto in Rotterdam kan vrij prijzig zijn. Wanneer wij je je auto uitlijnen in Rotterdam kun je rekenen op een scherpe prijs (€ 119 incl. BTW). Wij leveren daarbij echter niets aan kwaliteit in, want ons doel is om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Spiering & Pluym is al meer dan 60 naar lid van de BOVAG. Daaraan zie je dat betrouwbaarheid en vakkundigheid de speerpunten vormen van onze werkwijze.

We lijnen je auto vierkant uit en kunnen naar wens ook nieuwe banden leveren met hoge kortingen. Het uitlijnen van je auto is nog nooit zo makkelijk geweest.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

AUTO UITLIJNEN IN ROTTERDAM: KIES VOOR VAKKENNIS

Wil je je auto uitlijnen in Rotterdam omdat de sturing niet juist is? Of wil je een onderhoudsbeurt boeken waarbij wij de onderdelen van je auto inspecteren? Maak dan snel een afspraak met onze garage. Wij zijn bekend met alle automerken en autotypes. Dus of je nu een klassieker of een splinternieuw model rijdt, wij staan voor je klaar. Ook is Spiering & Pluym specialist in hybrideauto’s. Dus wacht niet langer en zorg dat je auto helemaal in orde is door snel contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door te bellen naar +31(0)10 456 5656, te mailen naar info@spiering-pluym.nl of te appen naar +31(0)6 131 75260!

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!