Onderhoud Toyota Rotterdam

DE TOYOTA SPECIALIST VAN ROTTERDAM. AUTO ONDERHOUD VOOR TOYOTA: KIES VOOR SNELLE EN BETAALBARE SERVICE

Iedere Toyota heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare Toyota specialist voor je auto onderhoud in Rotterdam? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud van je Toyota laten uitvoeren in Rotterdam door ons deskundig team van monteurs. Als voormalige dealer van Toyota weten we van de hoed en de rand. Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in Rotterdam en Delft. Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar.

En als ex-dealer van Toyota weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

ONTDEK ONZE COMPLETE PAKKET VOOR TOYOTA SERVICE IN ONZE WERKPLAATS

Voor onderhoud aan je Toyota in Rotterdam kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Ook kun je in Rotterdam je auto laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je Toyota laten uitvoeren in Rotterdam. Verder zijn wij een specialist voor Toyota hybrideauto’s, want wij  weten  alles van de Toyota hybride techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Rotterdam en Delft is de bekende gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt. We voeren kleine en grote onderhoudsbeurten uit aan alle types van Toyota zoals;  de Toyota Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Toyota Rav4, C-HR, Land Cruiser,  Previa, Prius, Corolla Verso en de Prius Wagon.

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE TOYOTA TE LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM.

Denk je erover om een Toyota nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze Toyota service in Rotterdam. Je kunt bij ons namelijk een Toyota occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je Toyota kunt laten uitvoeren in Rotterdam. Wil je meer weten over een Toyota occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor Toyota onderhoud in Rotterdam? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)10 456 5656 voor Rotterdam of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Onderhoud hybride auto Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!