Suzuki

Suzuki Specialist voor onderhoud, reparatie en occasions

Elke Suzuki verdient het beste, waarschijnlijk bent u dit met ons eens. Om deze reden specialiseren wij ons in het onderhouden en verkopen van onder andere het merk Suzuki. Spiering en Pluym is in de regio Rotterdam en Delft een bekende naam, met meer dan 50 jaar ervaring kunnen we met zekerheid zeggen dat we een betrouwbare buurtgarage zijn waar u uw Suzuki met een gerust hart kunt laten onderhouden of een Suzuki occasions kunt aanschaffen.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Suzuki in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland

Onderhoud en reparatie van uw Suzuki

Wij streven ernaar alleen het beste onderhoud en reparaties voor uw Suzuki te bieden. We begrijpen dat het behoud van de betrouwbaarheid van uw auto essentieel is. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste apparatuur, zodat ze precies weten wat ze moeten doen om uw Suzuki in optimale conditie te brengen. Met een breed scala aan diensten en onderdelen tot onze beschikking, kunt u erop vertrouwen dat we alle benodigde middelen in huis hebben voor degelijk onderhoud van uw Suzuki.

Of het nu gaat om het vervangen van banden of het spoelen van de transmissie, u bent van harte welkom bij ons. We staan klaar om u te helpen.

Verkoop van Suzuki occasions

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym maken onze inkopers uitsluitend gebruik van de meest betrouwbare kanalen om auto’s in te kopen. Als de auto niet via inruil is verkregen, kunt u er met een zekerheid van 90% van uitgaan dat de Suzuki waar u naar kijkt slechts één vorige eigenaar heeft gehad. Bij binnenkomst ondergaan alle auto’s een grondige inspectie op zowel optisch als technisch gebied, waarbij 40 punten worden gecontroleerd. Op basis hiervan kunnen we u met een gerust hart de gewenste Suzuki verkopen.

Onze verkopers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt bij hen terecht voor informatie over alle Suzuki-modellen, of u kunt op de onderstaande knop drukken om ons volledige aanbod van gebruikte Suzuki’s te bekijken.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!