Škoda

Autobedrijf Spiering en Pluym is in Rotterdam en Delft hét adres voor onderhoud, reparatie en occasions van het merk Škoda

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat onderhoud & occasions aanbiedt van het merk Škoda? Met onze voorraad van maar liefst 500 occasions staat er altijd wel een Skoda tussen waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Naast gebruikte ’s Škoda te verkopen onderhouden wij deze ook. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Škoda in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Occasions & Garage Rotterdam, Delft & Zuid-holland

Onderhoud/ service en reparatie van uw Škoda

Ons autobedrijf snapt dat uw Škoda een waardevol bezit is en dat u alleen het beste onderhoud en reparaties wilt voor uw voertuig. 

Onze deskundige monteurs zijn speciaal opgeleid om te werken aan alle merken auto’s waaronder ook Škoda / VAG merken. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt of een reparatie, wij staan klaar om uw Škoda weer in optimale staat te brengen.

U kunt rekenen op ons autobedrijf dat er altijd de juiste onderdelen gebruikt worden, optioneel van Skoda zelf, om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Lees meer over onderhoud van Škoda 

Verkoop tweedehands Škoda's

Bent u op zoek naar een betrouwbare Škoda-occasion? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan gebruikte Skoda ’s van verschillende modellen en bouwjaren. Elke occasion in onze voorraad is zorgvuldig geselecteerd en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Škoda die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!