Veelzijdige service

Diverse auto’s en merken

Leasen, kopen en huren

Schadeherstel in regio Den Haag: kies voor een volledige begeleiding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor je het weet, heb je schade aan je auto. Dat kan door een aanrijding zijn of misschien heeft er iemand in je auto ingebroken. Maar ook kun je gewoon de situatie bij het parkeren verkeerd hebben ingeschat en heb je de muur of een paaltje geraakt. Voor schadeherstel in de buurt van Den Haag hoef je dan niet lang te zoeken. Bij Spiering & Pluym in Delfgauw ben je precies op het goede adres. Wij zijn namelijk een gerenommeerd garagebedrijf gespecialiseerd in schadeherstel in Den Haag en omstreken.

Bekijk meer!
Occasions aanbod
ocassions rotterdam

Ga in zee met een ervaren schadeherstel autobedrijf in Zuid-Holland

Wanneer je schadeherstel in regio Den Haag nodig hebt, komt er veel op je af. Maar geen nood! Als garagebedrijf in de buurt van Den Haag, gespecialiseerd in schadeherstel, helpen wij je stap voor stap. Dat begint bij het melden van de schade en in het invullen van het schadeformulier. Verder verzorgen wij de expertise en de uiteindelijke reparatie. Daarvoor werken wij samen met een uitstekend autobedrijf gespecialiseerd in schadeherstel in Zuid-Holland, namelijk Autoschade Bergschenhoek.

Geïnteresseerd in een occasion?

Bel een van onze experts

Schadeherstel in regio Den Haag: profiteer van vier jaar garantie

Autoschade Bergschenhoek is een merkerkend autobedrijf gespecialiseerd in schadeherstel in Zuid-Holland voor vier automerken: Tesla, Ford, Kia en Toyota. Maar ook als je een auto van een ander merk voor schadeherstel in de buurt van Den Haag bij ons brengt, kun je rekenen op een volledig herstel van je voertuig. Daarvoor biedt Autoschade Bergschenhoek, als lid van de branchevereniging FOCWA, vier jaar garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je jouw herstelde auto weer ophaalt bij ons garagebedrijf in regio Den Haag, gespecialiseerd in schadeherstel.

Ontdek meer!
occassions den haag

Maak kennis met ons schadeherstel garagebedrijf in regio Den Haag

Behalve met schadeherstel kan ons garagebedrijf in de buurt van Den Haag nog veel meer voor jou en je auto betekenen. Zo verzorgen wij het onderhoud van ieder automerk en dat doen we ook voor alle modellen. Verder kun je bij ons je auto verkopen en weer een nieuwe uitkiezen uit ons aanbod van ruim 500 occasions. Wij zijn dus een allround schadeherstel autobedrijf in Zuid-Holland. Wil je meer informatie of een afspraak maken voor schadeherstel bij ons autobedrijf in Zuid-Holland? Neem dan snel contact op via +31(0)10 456 5656, info@spiering-pluym.nl of WhatsApp via +31(0)6 131 75260.

 

Anderen bekeken ook: Schadeherstel Rotterdam | Schadeherstel Delft | Autogarage Rotterdam