Opel

Autobedrijf Spiering en Pluym uw partner voor het onderhoud, reparatie en verkoop van Opel-voertuigen in Rotterdam en Delft

Bent u op zoek naar een vertrouwd autobedrijf dat zich richt op het merk Opel? Zoek niet verder! Autobedrijf Spiering en Pluym is dé plek waar u kunt rekenen op uitstekend onderhoud, reparaties en de verkoop van gebruikte Opel-voertuigen. 

Met onze ruime ervaring, kennis en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Opel in topconditie blijft, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland
Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

Onderhoud en reparatie van uw Opel

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dat uw Opel een waardevol bezit is en dat u alleen het beste onderhoud en reparaties wilt. Onze ervaren monteurs zijn bekwaam in het werken met Opel-voertuigen en maken gebruik van geavanceerde technologieën. 

Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, een reparatie of het verhelpen van een probleem, wij staan klaar om uw Opel weer in optimale staat te brengen. We gebruiken kwalitatieve onderdelen om de betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Verkoop van Opel-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Opel? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan occasions van verschillende Opel-modellen en bouwjaren. Elke occasion in ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw aankoop. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte Opel die voldoet aan uw wensen en budget. We streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

Occasions & Garage Rotterdam, Delft & Zuid-holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering & Pluym Occasion dealer Vlambloem 1

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!