Onderhoud Volkswagen Delfgauw

ONDERHOUD VOOR VOLKSWAGEN IN DELFT: KIES VOOR SNELLE EN BETAALBARE SERVICE

Iedere Volkswagen heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in Delft? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym Delfgauw. Hier kun je het onderhoud van je Volkswagen laten uitvoeren door ons deskundig team van monteurs.

Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in Delft.

Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar. En als ex-dealer van Toyota weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

ONTDEK ONZE COMPLETE BEURTEN VOOR VOLKSWAGEN SERVICE IN DELFT

Voor onderhoud aan je Volkswagen in Delft kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je Volkswagen laten uitvoeren in Delft. We beschikken over ODIS het officiële uitleesprogramma van Volkswagen.

Verder zijn wij een specialist voor Volkswagen hybrideauto’s, want wij  weten  alles van de Volkswagen hybride techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Delft is de bekende gratis pechhulp bij elke standaardonderhoudsbeurt. We voeren onderhoud uit aan alle types van Volkswagen zoals;  de Volkswagen Up!, Polo, Golf GTI, Golf GTE, Bora, Passat, Tiguan maar ook de Volkswagen Taigo, T-Roc, T-Cross, ID-3, ID-4, ID-5 en alle Volkswagen Bedrijfswagens.

WELKE REPARATIES WE VOOR JOUW VOLKSWAGEN KUNNEN UITVOEREN

Omdat we vrijwel alle onderdelen voor reparaties op korte termijn in huis kunnen hebben stellen we vaak eerst zelf diagnose. Zo weten we zeker dat we het juiste deel vervangen. Of je nu een probleem met een accu vervangen, de dynamo van je Volkswagen vervangen of een EGR klep reparatie die nodig is, we lezen je auto eerst uit en meten de delen die defect zijn. Op deze manier zijn we specialist in uitvoeren van diagnoses en reparaties aan o.a. Volkswagen.

Het kan ook zijn dat de distributieketting of distributie riem van je Volkswagen aan vervanging toe is. Dit zijn reparaties die we regelmatig uitvoeren en dus veel ervaring mee hebben. Schokdempers en uitlaten vervangen zijn ook veel aangevraagde reparaties.

Natuurlijk vallen deze reparaties buiten het reguliere onderhoud. Voor het vervangen van bougies, remschijven en remblokken van Volkswagen kun je simpelweg een afspraak maken via onze website. Zodra je denkt dat de koppeling of een koppakking van je Volkswagen aan vervanging toe is raden we je aan eerst langs te rijden in Delft zodat we een snelle diagnose kunnen doen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE VOLKSWAGEN TE LATEN UITVOEREN IN DELFT

Denk je erover om een Volkswagen nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze Volkswagen service in Delft. Je kunt bij ons namelijk een Volkswagen occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie of vier jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je Volkswagen kunt laten uitvoeren in Delft.

Wil je meer weten over een Volkswagen occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor VOLKSWAGEN onderhoud in Delft? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)15 369 51 40 voor Delfgauw of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Onderhoud hybride auto Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!