Onderhoud Kia Rotterdam

Auto onderhoud voor Kia in Rotterdam: kies voor snelle en betaalbare service

Iedere Kia heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in Rotterdam? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud van je Kia laten uitvoeren in Rotterdam door ons deskundig team van monteurs. Wij zijn voor onderhoud en reparatie de Kia specialist van regio Rotterdam.

Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in Rotterdam.

Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar. En als ex-dealer van Toyota weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

Ontdek ons complete pakket voor KIA service in onze werkplaats

Voor onderhoud aan je Kia in Rotterdam kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Ook kun je in Rotterdam je auto laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je Kia laten uitvoeren in Rotterdam.

Verder zijn wij een specialist voor Kia hybrideauto’s, want wij  weten  alles van de Kia hybride techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Rotterdam is de bekende gratis pechhulp bij elke standaardonderhoudsbeurt. We voeren onderhoud uit aan alle types van Kia zoals;  de Kia Picanto, Rio, Niro, Venga, Sportage maar ook de Kia Ceed, XCeed en de Kia GT.

WELKE REPARATIES WE VOOR JOUW KIA KUNNEN UITVOEREN

Omdat we vrijwel alle onderdelen voor reparaties op korte termijn in huis kunnen hebben stellen we vaak eerst zelf diagnose. Zo weten we zeker dat we het juiste deel vervangen. Of je nu een probleem met een accu vervangen, de dynamo van je Kia vervangen of een EGR klep reparatie die nodig is, we lezen je auto eerst uit en meten de delen die defect zijn. Zo zijn we in Rotterdam specialist in het uitvoeren van reparaties aan merken als o.a. Kia.

Het kan ook zijn dat de distributieketting of distributie riem van je Kia aan vervanging toe is. Dit zijn reparaties die we regelmatig uitvoeren en dus veel ervaring mee hebben. Schokdempers en uitlaten vervangen zijn ook veel aangevraagde reparaties.

Natuurlijk vallen deze reparaties buiten het reguliere onderhoud. Voor het vervangen van bougies, remschijven en remblokken van Kia kun je simpelweg een afspraak maken via onze website. Zodra je denkt dat de koppeling of een koppakking van je Kia aan vervanging toe is raden we je aan eerst langs te rijden zodat we een snelle diagnose kunnen doen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE KIA TE LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM

Is je auto onderhouden maar denk je erover om een Kia nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze Kia service in Rotterdam. Je kunt bij ons namelijk een Kia occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie of vier jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je Kia kunt laten uitvoeren in Rotterdam of Delft.

Wil je meer weten over een Kia occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor Kia onderhoud in Rotterdam? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)10 456 5656 voor Rotterdam of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl! Benieuwd wat andere vinden? lees hier alle recensies op klantenvertellen.nl

Anderen bekeken ook: Onderhoud BMW Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!