Onderhoud auto airco

Onderhoud aan de airco van jouw auto

Bij Spiercing & Pluym begrijpen we het belang van onderhoud aan de airco van jouw auto. Regelmatig onderhoud zorgt voor een comfortabele rijervaring, voorkomt dure reparaties en behoudt de efficiëntie van je airco. Laat dit onderhoud minstens één keer per jaar uitvoeren bij ons in Rotterdam of Delfgauw om te garanderen dat je airco optimaal functioneert.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
APK Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

Wij doen onderhoud aan de airco van jouw auto

Het onderhoud van de airco in uw auto is een belangrijke taak die zorgt voor een optimaal functioneren en een langere levensduur van het systeem. Dit proces omvat gewoonlijk het controleren en bijvullen van het koelmiddel, wat cruciaal is voor de koelcapaciteit. Een andere belangrijke stap is het vervangen of reinigen van het luchtfilter van de airco, wat zorgt voor een betere luchtkwaliteit en efficiëntie. De systeemdruk wordt ook gecontroleerd om eventuele lekken op te sporen. Bovendien omvat het onderhoud vaak het inspecteren van de condensor en verdamper op beschadigingen of verstoppingen. Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen prestatieproblemen maar helpt ook onaangename geuren en gezondheidsproblemen gerelateerd aan slechte luchtkwaliteit te vermijden. We staan ook klaar om auto te repareren, bijvoorbeeld wanneer je al een kapotte airco hebt. Dankzij onze expertise vervangen we ook jouw koppeling en andere onderdelen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact met ons op om een kapotte airco te voorkomen

Als ervaren autobedrijf zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van een airco in elke auto. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze professionele service en reparatie te voorkomen. Naast onderhoud aan de airco staan we ook klaar met andere diensten, zoals autoverhuur, -verkoop of -aankoop.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!