Apk Keuring Delft

Ga fluitend naar de apk-keuring in regio Delft

De apk-keuring in bijvoorbeeld Delft is niet altijd iets om naar uit te kijken. Je moet er een afspraak voor maken en het kost tijd. Bovendien is het altijd spannend of je auto wel of niet goed wordt gekeurd? Zeker als het om een wat ouder voertuig gaat. Bij de keuring wordt er namelijk gecontroleerd of je auto aan de milieueisen voldoet en of het voertuig veilig is.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
APK Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

Combineer de apk-keuring met een onderhoudsbeurt

Om er zeker van te zijn dat je auto een positieve beoordeling krijgt, laat je de apk-keuring in de buurt van Delft uitvoeren door Spiering & Pluym uit Delfgauw, met ook een vestiging in Rotterdam. Wij checken vooraf of alle belangrijke punten voor de keuring in orde zijn, voordat wij je auto laten keuren. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de apk-keuring. Het is een goed idee om je apk-keuring in regio Delft te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo sla je twee vliegen in een klap en hoef je bijvoorbeeld niet twee aparte afspraken te maken. Bij Spiering & Pluym kun je zowel voor de keuring als de servicebeurt voor alle automerken en modellen terecht. Ook zijn wij specialist in hybrideauto’s en heeft de hybridetechniek geen geheimen voor ons. Ook werkzaamheden als het vervangen van een koppeling voeren wij moeiteloos uit. Verder kun je rekenen op een snelle service en merk je aan de rekening dat onze diensten goed betaalbaar zijn.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Maak een afspraak voor een keuring nabij Delft

Bij Spiering & Pluym zijn we van alle markten thuis. Behalve het verzorgen van een apk-keuring in Delft en een onderhoudsbeurt zijn wij ook dealer in tweedehandsauto’s. Bij ons vind je ruim 500 occasions van allerlei merken en in allerlei modellen. Deze kun je met een driejarige BOVAG-garantie kopen, zodat je de eerste jaren verzekerd bent tegen hoge kosten. Wil je meer weten over een apk-keuring of een van onze andere diensten? Een afspraak is zo gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 456 5656, mail naar info@spiering-pluym.nl of app +31(0)6 131 75260!

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!