Apk Keuring Delft

APK KEURING IN DELFT

Welkom bij Spiering en Pluym: uw vertrouwde partner voor APK-keuringen in Delft en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid bieden wij een voortreffelijke service om ervoor te zorgen dat uw voertuig voldoet aan de vereiste wettelijke veiligheids- en milieustandaarden.

Waarom kiezen voor Spiering en Pluym?

  • Vakmanschap: Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde keurmeesters die klaarstaan om uw voertuig grondig en professioneel te keuren. Wij beschikken over diepgaande kennis van de APK-eisen en maken gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur om er zeker van te zijn dat uw voertuig aan alle benodigde criteria voldoet.
  • Klantgerichtheid: Bij Spiering en Pluym staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en streven ernaar om het APK-keuringsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken op een geschikt tijdstip. Onze locatie in Delft is goed bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid.
  • Betrouwbaarheid: Betrouwbaarheid en transparantie zijn kernwaarden voor ons. Tijdens de APK-keuring voeren we een grondige inspectie uit en verstrekken we duidelijke feedback over de conditie van uw voertuig. Als er reparaties of onderhoud nodig zijn, kunt u vertrouwen op onze deskundige adviezen en hoogwaardige diensten.
  • Allround service: Naast APK-keuringen bieden wij een uitgebreid scala aan aanvullende diensten, waaronder onderhoudsbeurten, reparaties en bandenservice. Hierdoor kunnen we uw voertuig in optimale staat houden, zodat u veilig en zorgeloos de weg op kunt.
 

Kies voor Spiering en Pluym voor uw APK-keuringen in Delft. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en profiteer van onze professionele en klantgerichte service. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons centraal. Bereid uw voertuig voor op de toekomst met Spiering en Pluym: uw betrouwbare partner voor APK-keuringen.

APK Auto Garage Rotterdam
Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
APK Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

COMBINEER DE APK-KEURING MET EEN ONDERHOUDSBEURT

Om er zeker van te zijn dat je auto een positieve beoordeling krijgt, laat je de apk-keuring in de buurt van Delft uitvoeren door Spiering & Pluym uit Delfgauw. Het is een goed idee om je apk-keuring in regio Delft te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo sla je twee vliegen in een klap en hoef je bijvoorbeeld niet twee aparte afspraken te maken. Bij Spiering & Pluym kun je zowel voor de keuring als de servicebeurt voor alle automerken en modellen terecht. Ook zijn wij specialist in hybrideauto’s en heeft de hybridetechniek geen geheimen voor ons. Ook werkzaamheden als het vervangen van een koppeling voeren wij moeiteloos uit. Verder kun je rekenen op een snelle service en merk je aan de rekening dat onze diensten goed betaalbaar zijn.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN APK KEURING IN DELFT

Bij Spiering & Pluym zijn we van alle markten thuis. Naast het verzorgen van een apk-keuring in Delft en een onderhoudsbeurt zijn wij ook dealer in tweedehandsauto’s. Bij ons vind je ruim 500 occasions van allerlei merken en in allerlei modellen. Deze kun je met een driejarige BOVAG-garantie kopen, zodat je de eerste jaren verzekerd bent tegen hoge kosten. Wil je meer weten over een apk-keuring of een van onze andere diensten? Een afspraak is zo gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)15 369 51 40, mail naar info@spiering-pluym.nl of app +31(0)10 456 56 56

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!