Occasion Rotterdam

Een greep uit de voorraad occasions

Deze pagina biedt een aantal van onze beschikbare tweedehands voertuigen. Van stijlvolle auto’s tot betrouwbare bestelwagens, onze selectie occasions omvat diverse merken en modellen. Blader door ons aanbod en ontdek de perfecte occasion die past bij jouw behoeften en budget. Onze voertuigen zijn zorgvuldig geïnspecteerd en klaar om de weg op te gaan. Grijp deze kans en vind jouw ideale tweedehands auto vandaag nog!

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Occasion Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam en op zoek naar een nieuwe auto? Bij Autobedrijf Spiering en Pluym vindt u gegarandeerd de auto die u zoekt. Wij hebben namelijk 500+ gebruikte auto’s op voorraad. Kunt u daarbinnen niet de auto vinden die u zoekt? Vertel ons wat u wilt en wij gaan voor u op zoek. Wij zijn het gewend om extra services te bieden zoals het aannemen van een zoekopdracht. 

Autobedrijf Spiering en Pluym is gevestigd op de Vlambloem 1 Rotterdam – Alexander. Ons autobedrijf is gemakkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren op eigen terrein. Loop dus een vrijblijvend binnen voor een kopje koffie en bewonder onze voorraad. Schroom niet om hulp te vragen, onze collega’s helpen u maar al te graag met het maken van de juist keuze.

Autodealer Rotterdam

Heeft u moeite om elders in Rotterdam een kwalitatieve tweedehandsauto te vinden? Dat is begrijpelijk, want de beste occasions bevinden zich bij Spiering en Pluym! Ons bedrijf beschikt niet alleen over een uitgebreid netwerk waarmee we de allerbeste tweedehandsauto’s kunnen selecteren, maar we hebben ook een diepe passie voor ons vak. Dit enthousiasme en toewijding onderscheidt ons van anderen en motiveert ons om de meest prachtige tweedehandsauto’s te vinden voor ons autobedrijf.

Dankzij ons gevarieerde aanbod van geselecteerde automerken hebben we auto’s in elk denkbaar segment binnen de branche. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een automatische transmissie? Ook dat is geen enkel probleem voor ons. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u onze collectie kunt bekijken. Of neem een kijkje op onze website voor een eerste oriëntatie. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, telefonisch of per e-mail. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om u te helpen en u uitgebreid te informeren over onze auto’s en de diverse mogelijkheden. Wij delen graag alle details over het kopen van een auto in Rotterdam bij Spiering en Pluym.

Occasion Rotterdam, tweedehands auto kopen

Occasions bij Spiering en Pluym Rotterdam

Er zijn genoeg gebruikte auto’s te koop in Rotterdam maar de mooiste jong gebruikte auto’s koopt u waarschijnlijk bij een van onze filialen. Zo hebben we een filiaal in Rotterdam waar maar liefst 500 occasions worden aangeboden. Een passende tweedehands auto is dan snel gevonden. Of u nu uit de buurt komt of elders uit Nederland we zijn ervan overtuigd een van de scherpste aanbiedingen te hebben en naar verhouding de mooiste exemplaren occasions. 

Neem dus eens de tijd om bij ons op bezoek te komen, de deuren van onze showroom staan altijd voor u open en onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze occasion. 

Samen met ons filiaal in Delfgauw maken we deel uit van de Hofman automotive groep. Kijk dus ook eens op onze andere site

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!