Mini

Autobedrijf Spiering en Pluym: Uw Mini-specialist voor onderhoud, reparatie en occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat gespecialiseerd is in het merk Mini? Zoek niet verder! Autobedrijf Spiering en Pluym is dé plek waar u terecht kunt voor uitstekend onderhoud, reparaties en de verkoop van gebruikte Mini-voertuigen. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Mini in topconditie blijft, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Mini in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Occasions & Garage Rotterdam, Delft & Zuid-holland
Spiering & Pluym autodealer Vlambloem 1 occasions, onderhoud en service alle merken

Onderhoud en reparatie van uw MINI

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dat uw Mini een speciaal voertuig is en dat u alleen het beste onderhoud en reparaties wenst. Onze ervaren monteurs zijn speciaal getraind in het werken met Mini-voertuigen en beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en technologieën. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, een complexe reparatie of het oplossen van een storing, wij staan klaar om uw Mini weer in optimale staat te brengen.

We maken gebruik van hoogwaardige onderdelen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Verkoop van MINI-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Mini? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan occasions van diverse Mini-modellen en bouwjaren. Elke occasion in ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige aankoop. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Mini die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

Fiat Dealer Rotterdam / Delft

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering & Pluym autodealer Vlambloem 1 occasions, onderhoud en service alle merken

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!