Mercedes Occasions

Filteren 22 resultaten

Prijs

Brandstof

Bouwjaar

Kilometerstand

Transmissie

Carrosserie

De 22 mooiste Mercedes-Benz’s bij Spiering en Pluym

Bij Spiering en Pluym maken we er een topsport van: het inkopen van alleen de allermooiste en allerbeste Mercedes-Benz’s! En dat doen we dagelijks. Door bij de inkoop selectief te werk te gaan, bieden we je uitsluitend auto’s van de beste kwaliteit. Stuk voor stuk unieke Mercedes-Benz occasions met uitgebreide specificaties en een lage kilometerstand.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Mercedes, Mercedes Zuid Holland, Mercedes Delft, Mercedes Rotterdam

Occasions en service bij Spiering en Pluym - Mercedes-Benz

Ontdek het nieuwste assortiment van Mercedes auto’s, SUV’s en hybrides. Bekijk nu de specificaties, vergelijk modellen en vind de beste deals. Officiële BOVAG-dealer service en garantie optioneel. Start nu je avontuur met Mercedes.

Met ons ruime aanbod aan gebruikte auto’s (500+) en ons specialisme in het onderhouden van elk merk auto zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. Vind ons op Hofmanautomotive

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym, dealer in alle merken.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!