Lynk & Co

LYNK & CO X SPIERING & PLUYM

Sinds november 2021 is Spiering en Pluym officieel servicepartner van Lynk & Co, een zustermerk van Volvo. Ze bieden mobiliteit aan tegen een vaste prijs per maand, waarbij de kortste looptijd 1 maand is. Op bestelling leveren ze de Lynk & Co 01 zelfs voor de deur af.

Het voordeel van een abonnement van Lynk & Co is dat ze het onderhoud en de verzekering voor je regelen. De Lynk & Co kun je middels een app op je telefoon ontgrendelen en starten, je kunt dus niet zomaar een dure sleutel kwijtraken. Wil je je auto beschikbaar stellen aan andere? Dan kun je hem zelfs delen met een aantal mensen.

Heb je een Lynk & Co voertuig? Dan kun je voor service/reparatie gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraakplanner.

Lees er meer over op de website van Lynk & Co.

SPIERING EN PLUYM | CARPROF

Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere diagnoses en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Je kunt met elk type auto bij ons terecht waaronder nu ook Lynk & Co. We bieden een stukje service die bij de wensen van veel van onze klanten naadloos aansluit.

Eerlijk Advies

We luisteren goed naar je situatie en bieden eerlijk en correct advies. Je bent tenslotte wel een klant die we graag willen behouden.

Altijd Mobiel

Nooit meer dagen lang zonder vervoer zitten. Je kunt op ons rekenen namelijk, ook als je een keer pech helpt word je gelijk geholpen.

Persoonlijk Contact

Altijd hetzelfde nummer bellen en geen nummertje zijn? Dat is bij ons een gewoonte, we houden van persoonlijk contact.