Lynk & Co

LYNK & CO - huren of kopen

Lynk & Co is een zustermerk van Volvo. Ze bieden mobiliteit aan tegen een vaste prijs per maand, waarbij de kortste looptijd 1 maand is. Op bestelling leveren ze de Lynk & Co 01 zelfs voor de deur af.

Het concept bestaat uit een abonnementsvorm van Lynk & Co waarbij je per maand betaald. Je betaald dan net als met private lease of het huren van een auto een vast bedrag per maand waarbij de wegenbelasting, verzekering en onderhoud ingegrepen is. De Lynk & Co kun je middels een app op je telefoon ontgrendelen en starten, je kunt dus niet zomaar een dure sleutel kwijtraken. Wil je je auto beschikbaar stellen aan andere? Dan kun je hem zelfs delen met een aantal mensen.

Natuurlijk kun je ook gewoon een Lynk & Co 01 kopen, wij voeren dan graag het onderhoud voor je uit!

Heb je een Lynk & Co voertuig? Dan kun je voor service/reparatie gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraak planner.

Lees er meer over op de website van Lynk & Co.

SPIERING EN PLUYM | CARPROF

Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere diagnoses en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Je kunt met elk type auto bij ons terecht waaronder nu ook Lynk & Co. We bieden een stukje service die bij de wensen van veel van onze klanten naadloos aansluit.

Eerlijk Advies

We luisteren goed naar je situatie en bieden eerlijk en correct advies. Je bent tenslotte wel een klant die we graag willen behouden.

Altijd Mobiel

Nooit meer dagen lang zonder vervoer zitten. Je kunt op ons rekenen namelijk, ook als je een keer pech helpt word je gelijk geholpen.

Persoonlijk Contact

Altijd hetzelfde nummer bellen en geen nummertje zijn? Dat is bij ons een gewoonte, we houden van persoonlijk contact.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!