Lexus

Autobedrijf Spiering en Pluym: Uw vertrouwde partner voor onderhoud, reparatie en verkoop van Lexus-voertuigen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat gespecialiseerd is in het merk Lexus? Zoek niet verder! Bij Autobedrijf Spiering en Pluym bent u aan het juiste adres voor uitstekend onderhoud, reparaties en de verkoop van gebruikte Lexus-voertuigen. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Lexus in optimale conditie blijft, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Lexus in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Toyota Occasions Rotterdam & Zuid-Holland
APK Auto Garage Rotterdam

Onderhoud en reparatie van uw Lexus

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dat uw Lexus een waardevol bezit is en dat u alleen het allerbeste onderhoud en reparaties wilt. Onze ervaren monteurs zijn speciaal getraind in het werken met Lexus-voertuigen en beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en technologieën. 

Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, een complexe reparatie of het oplossen van een storing, wij staan klaar om uw Lexus weer in topconditie te brengen. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Verkoop van Lexus-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Lexus? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een uitgebreid assortiment aan occasions van verschillende Lexus-modellen en bouwjaren. Elke occasion in ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw aankoop. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Lexus die voldoet aan uw wensen en budget. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te maken.

Lexus Dealer Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!