Grote onderhoudsbeurt Rotterdam

GROTE BEURT VOOR JE AUTO LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM: KIES VOOR VAKKENNIS

Groot onderhoud is een van de belangrijkste benodigdheden van je auto. Wanneer je de grote onderhoudsbeurt niet tijdig uitvoert dan merk je dat. Het kan zijn dat de motor overmatige slijtage gaat vertonen en olie gaat verbruiken. Natuurlijk kijken we in Rotterdam bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt ook naar onder andere de banden, de remmen en de algehele werking van de auto. Laat dus je grote onderhoudsbeurt in Rotterdam bij Spiering & Pluym uitvoeren. Je krijgt bij een standaard grote onderhoudsbeurt zelfs 12 maanden gratis pechhulp. In al onze vestigingen hebben we de juiste kennis en apparatuur in huis om te zorgen voor goed en degelijk onderhoud. Je kunt dus met een gerust hart je grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij Spiering en Pluym in Rotterdam.

We zijn specialist in het uitvoeren van onderhoud aan alle merken. Waaronder bijvoorbeeld;

  • Audi
  • Volkswagen
  • Seat
  • Skoda
  • Toyota
  • Lexus
  • Hyundai
  • Kia
  • Opel

GROTE ONDERHOUDSBEURT VOOR JE AUTO IN ROTTERDAM TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren in Rotterdam kan vrij prijzig zijn. Hoe hoog deze is, hangt af van welk onderhoud benodigd is. Wanneer wij een grote onderhoudsbeurt uitvoeren in Rotterdam kun je rekenen op een scherpe prijs. Wij leveren daarbij echter niets aan kwaliteit in, want ons doel is om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Spiering & Pluym is al meer dan 60 naar lid van de BOVAG. Daaraan zie je dat betrouwbaarheid en vakkundigheid de speerpunten vormen van onze werkwijze.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

GROOT ONDERHOUD IN ROTTERDAM VOOR ALLE AUTOMERKEN

Wil je je auto een grote onderhoudsbeurt laten geven in Rotterdam omdat deze weer aan een onderhoudsbeurt toe is? Of wil je reparatie afspreken waarbij wij de onderdelen van je auto vervangen na een grondige diagnose? Maak dan snel een afspraak met onze garage. Wij zijn bekend met alle automerken en autotypes. Dus of je nu een klassieker of een splinternieuw model rijdt, wij staan voor je klaar. Ook is Spiering & Pluym specialist in hybrideauto’s. Dus wacht niet langer en zorg dat je auto helemaal in orde is door snel contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door te bellen naar +31(0)10 456 5656, te mailen naar info@spiering-pluym.nl of te appen naar +31(0)6 131 75260!