Veelzijdige service

Diverse auto’s en merken

Leasen, kopen en huren

Garagebedrijf in regio Den Haag

Zoek je een garagebedrijf in de omgeving van Den Haag dat van alle markten thuis is? Dan is Spiering & Pluym in Delfgauw de plek waar je zijn moet. Wij bieden namelijk veel verschillende diensten voor particulieren en bedrijven, waarbij je kunt rekenen op scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Dat beamen ook de duizenden tevreden klanten die wij hebben mogen helpen. Wil je nog een extra stukje zekerheid voordat je met ons in zee gaat? Wij zijn al ruim 60 jaar lid van de BOVAG. Dus je kunt er gerust van uitgaan dat jouw auto bij ons in goede handen is.

Bekijk meer!
Occasions aanbod
ocassions rotterdam

Van onderhoud tot schadeherstel

Snelheid is een van onze kenmerken. Wil je een garagebedrijf in regio Den Haag dat bij een standaardonderhoudsbeurt je auto nog dezelfde dag teruggeeft? Dan zit je bij ons goed. Overigens helpen wij je ook razendsnel als je een noodgeval met je auto hebt. Behalve snelheid en vakmanschap vind je bij ons ook een grote veelzijdigheid. Wij repareren namelijk auto’s van alle merken, alle bouwjaren en in alle modellen. Ook de auto’s met de modernste technieken kunnen wij verzorgen. Zo zijn wij specialist in hybrideauto’s. Verder kun je ons inschakelen bij autoschade. Wij begeleiden je dan bij alle stappen tot en met het herstellen van je auto.

Geïnteresseerd in een occasion?

Bel een van onze experts

Garagebedrijf in regio Den Haag: voor iedere technische aangelegenheid

Bij onze garage kun je behalve voor een standaardonderhoudsbeurt ook voor andere technische diensten bij ons terecht. Moeten je wielen misschien gebalanceerd worden? Of doet de airconditioning het niet meer zo goed? Wat voor technisch probleem er ook is: wij zijn het garagebedrijf in regio Den Haag waar je moet zijn. Overigens hebben we ook een prachtig aanbod van meer dan 500 occasions. Dus mocht je denken aan een nieuwe auto? Kom dan zeker langs. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor je auto? Bel, mail of WhatsApp dan naar respectievelijk +31(0)10 456 5656, info@spiering-pluym.nl of +31(0)6 131 75260!

 

Anderen bekeken ook: Garagebedrijf Rotterdam | Autogarage Rotterdam | Auto in laten kopen Rotterdam

Ontdek meer!
occassions den haag