Garagebedrijf Den Haag

GARAGEBEDRIJF IN REGIO DEN HAAG

Zoek je een garagebedrijf in de omgeving van Den Haag dat van alle markten thuis is? Dan is Spiering & Pluym in Delfgauw, met ook een vestiging in Rotterdam, de plek waar je zijn moet. Wij bieden namelijk veel verschillende diensten voor particulieren en bedrijven, waarbij je kunt rekenen op scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Dat beamen ook de duizenden tevreden klanten die wij al hebben mogen helpen. Wil je nog een extra stukje zekerheid voordat je met ons in zee gaat? Wij zijn al ruim 60 jaar lid van de BOVAG. Dus je kunt er gerust van uitgaan dat jouw auto bij ons in goede handen is.

VAN ONDERHOUD TOT SCHADEHERSTEL

Snelheid is een van onze kenmerken. Wil je een garagebedrijf in regio Den Haag dat de standaardonderhoudsbeurt dezelfde dag nog afrondt? Dan zit je bij ons goed. Overigens helpen wij je ook razendsnel als er schade aan je auto is, wat snel opgelost moet worden. Behalve snelheid en vakmanschap vind je bij ons ook een grote veelzijdigheid. Wij repareren namelijk auto’s van alle merken, van alle bouwjaren en in alle modellen. Ook de auto’s met de modernste technieken repareren wij. Zo zijn wij specialist in hybrideauto’s. Verder kun je ons garagebedrijf inschakelen bij diverse vormen van autoschade. Wij begeleiden je dan bij alle stappen. Van het inventariseren van de schade, tot en met het herstellen van je auto.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

GARAGEBEDRIJF IN REGIO DEN HAAG: VOOR IEDERE TECHNISCHE AANGELEGENHEID

Bij ons garagebedrijf in regio Den Haag kun je behalve voor een standaardonderhoudsbeurt ook voor andere technische diensten bij ons terecht. Moeten je wielen misschien gebalanceerd worden? Of doet de airconditioning het niet meer zo goed? Wat voor technisch probleem er ook is: wij zijn het garagebedrijf in regio Den Haag waar je moet zijn. Overigens hebben we ook een prachtig aanbod van meer dan 500 occasions. Ben je toe aan een nieuwe auto? Kom dan zeker langs. We kopen ook auto’s in. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor onderhoud of reparaties aan je auto? Bel, mail of WhatsApp dan naar respectievelijk +31(0)10 456 5656, info@spiering-pluym.nl of +31(0)6 131 75260!

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!