Chevrolet

Autobedrijf Spiering en Pluym: Uw Chevrolet-specialist voor onderhoud, reparatie en occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat onderhoud & occasions aanbiedt van het merk Chevrolet? Zoek niet verder! Autobedrijf Spiering en Pluym is uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhoud, de reparatie en verkoop van occasions van het merk Chevrolet. 

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Chevrolet in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Occasions & Garage Rotterdam, Delft & Zuid-holland

Onderhoud en reparatie van uw Chevrolet

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dat uw Chevrolet een waardevol bezit is en dat u alleen het beste onderhoud en reparaties wilt voor uw voertuig. Onze deskundige monteurs zijn speciaal opgeleid om te werken met Chevrolet en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt of een reparatie, wij staan klaar om uw Chevrolet weer in optimale staat te brengen. We gebruiken de juiste onderdelen passen op uw Chevrolet.

Verkoop van Chevrolet-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare Chevrolet-occasion? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan gebruikte Chevrolet van verschillende modellen en bouwjaren. Elke occasion in onze voorraad is zorgvuldig geselecteerd en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Chevrolet die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!