BMW Occasions

BMW occasions bij Spiering en Pluym

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat onderhoud & occasions aanbiedt van het merk BMW? Autobedrijf Spiering en Pluym is uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhoud, de reparatie en verkoop van occasions van het merk BMW. Als Carprof garage onderhouden we en verkopen we elk merk auto.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw BMW in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring. 

Occasions & Garage Rotterdam, Delft & Zuid-holland
Occasions BMW

Onderhoud en reparatie van uw BMW

Deskundig onderhoud is van groot belang als het gaat om uw BMW. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om elk merk auto te onderhouden waaronder BMW’s en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur.

Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, schadeherstel of een reparatie, wij staan klaar om uw BMW weer in optimale staat te brengen. We gebruiken de juiste onderdelen om u te verzekeren van een veilige en betrouwbare auto.

Sinds kort kunnen we zelfs je accupakket controleren! 

Verkoop van BMW-occasions

Met ons ruime aanbod aan BMW’s van verschillende modellen en bouwjaren, kunt u bij Spiering en Pluym terecht met uw zoektocht naar een gebruikte BMW. Elke occasion in onze voorraad is zorgvuldig geselecteerd en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte BMW die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

BMW Occasion

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander of in Delfgauw vlakbij de TU Delft.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!