Veelzijdige service

Diverse auto’s en merken

Leasen, kopen en huren

Banden laten monteren Rotterdam: kies voor betrouwbaarheid en topkwaliteit

De banden van je auto zijn de basis van je veiligheid op de weg. Bij alle weersomstandigheden moet je een goede grip op het asfalt hebben. Om je banden te laten monteren in Rotterdam heb je dus een betrouwbare service nodig. Spiering & Pluym biedt jou die. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij jouw auto deskundig van de beste banden voorzien. Een teken dat wij een betrouwbare en hoogwaardige service leveren is onze lidmaatschap bij de BOVAG die al meer dan 60 jaar duurt.

Bekijk meer!
Occasions aanbod
ocassions rotterdam

Profiteer van deskundig advies

Er zijn zoveel verschillende soorten banden. Wij adviseren je graag welke exemplaren het beste zijn voor jouw auto en je persoonlijke situatie. Misschien rij je regelmatig in het buitenland op bergachtige wegen? Of misschien gebruik je jouw auto alleen maar voor korte ritjes op het asfalt? Wij weten precies welke banden bij welk reisdoel passen. Ook kunnen wij je adviseren over winterbanden als je bijvoorbeeld van plan bent om op wintersport te gaan. Dus wil je je banden laten monteren in Rotterdam? Kom dan gerust naar Spiering & Pluym, met ook een vestigiging in Delfgauw.

Geïnteresseerd in een occasion?

Bel een van onze experts

Banden laten monteren Rotterdam en nog veel meer

Behalve het verzorgen van je banden zijn er nog andere diensten die wij bieden. Zo kun je bij ons terecht voor een complete onderhoudsbeurt die wij snel en vakkundig uitvoeren voor ieder automerk. Heb je schade? Ook dan helpen wij je van schadeclaim tot en met de reparatie van je auto. Verder vind je vast je nieuwe auto bij ons. Met meer dan 500 occasions bieden wij namelijk een royale en gevarieerde keuze. Spiering & Pluym is dus een echte one stop shop als het om auto’s gaat. Wil je meer weten over je banden laten monteren in Rotterdam of een van onze andere diensten? Bel dan +31(0)10 456 5656, app +31(0)6 131 75260 of mail info@spiering-pluym.nl!

 

Anderen bekeken ook: Auto onderhoud Rotterdam | Autogarage Rotterdam | Schadeherstel Den Haag

Ontdek meer!
occassions den haag