Banden laten monteren Rotterdam

BANDEN LATEN MONTEREN IN ROTTERDAM

De banden van je auto zijn de basis van je veiligheid op de weg, dus het is belangrijk om de banden veilig te laten monteren bij een specialist in regio Rotterdam. Bij alle weersomstandigheden moet je een goede grip op het asfalt hebben. Als je ervoor kiest om je banden te laten monteren in Rotterdam, moet dit op de juiste manier gebeuren. Spiering & Pluym biedt jou deze service. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij jouw auto deskundig van de beste banden voorzien. Dit is een teken dat wij een betrouwbare en hoogwaardige service leveren. Wij zijn dan ook al ruim 60 jaar lid van de BOVAG.

PROFITEER VAN DESKUNDIG ADVIES

Als je nieuwe banden wilt laten monteren door ons gerenommeerde autobedrijf in Rotterdam of in Delfgauw, dan is het belangrijk dat je de juiste banden zoekt. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten banden. Wij adviseren je graag welke exemplaren het beste zijn voor jouw auto en in jouw persoonlijke situatie. Misschien rij je regelmatig in het buitenland op bergachtige wegen? Gebruik je jouw auto alleen maar voor korte ritjes op het asfalt? Wij weten precies welke banden bij welk reisdoel passen. Ook adviseren wij je over winterbanden als je bijvoorbeeld van plan bent om op wintersport te gaan. Wil je je banden laten monteren in Rotterdam? Kom dan gerust naar Spiering & Pluym. Wij hebben ook een vestiging in Delfgauw.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK GEBRUIK VAN AL ONZE DIENSTEN

Behalve het verzorgen van je banden zijn er nog andere diensten die wij bieden. Zo kun je bij ons terecht voor een complete onderhoudsbeurt die wij snel en vakkundig uitvoeren voor auto’s van ieder automerk. Heb je schade? Ook dan helpen wij je van schadeclaim tot en met schadeherstel aan je auto. Verder vind je vast je nieuwe auto bij ons als autoverkoper in Rotterdam en Delfgauw. Met meer dan 500 occasions bieden wij namelijk een royale en gevarieerde keuze. Spiering & Pluym is dus een echte one-stop-shop als het om auto’s gaat. Wil je meer weten over je banden laten monteren in Rotterdam of een van onze andere diensten? Bel dan +31(0)10 456 5656, app naar +31(0)6 131 75260 of mail info@spiering-pluym.nl!

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!