Autoverkoper Rotterdam

VAN COMPLETE AUTOGARAGE IN ROTTERDAM TOT EN MET VEELZIJDIGE AUTOVERKOPER

Zoek je een autoverkoper in Rotterdam of in de omgeving van Delft die een eerlijke prijs biedt voor je auto? Kom dan naar Spiering & Pluym. Alle merken en modellen zijn welkom in onze werkplaats. Van een onderhoudsbeurt tot en met het vervangen van de transmissie: wij hebben de kennis en kunde. Ook zijn wij specialist in een van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied: de hybrideauto. Heeft je auto schade opgelopen? Kom dan ook gerust naar ons, want wij helpen je met alle fases van de schadeclaim en het herstelproces van je auto. Voor welke mogelijkheid je ons ook inschakelt? Wij doen alles met toewijding en vakkundigheid. Dat blijkt uit het feit dat wij al meer dan 60 jaar aangesloten zijn bij de BOVAG, zoals een goed autoverkoper in de omgeving van Delft en Rotterdam betaamt.

EEN AUTO VERKOPER IN ROTTERDAM MET EEN GRANDIOOS AANBOD AAN OCCASIONS

Behalve het feit dat wij vakkundige reparaties uitvoeren, zijn wij ook sterk als autoverkoper in Rotterdam en in regio Delft. In onze showrooms in Rotterdam en Delfgauw vind je meer dan 500 occasions. Van fijne stadsauto’s tot stoere SUV’s en van charmante klassiekers tot de strakste modellen: als dé auto verkoper van Rotterdam hebben wij een fantastisch gevarieerd aanbod. Overigens kun je jouw auto aan ons verkopen. Dit is een heel makkelijke en betrouwbare manier om snel geld te ontvangen voor je occasion. Net als wanneer je een auto bij ons garagebedrijf koopt, regelen wij ook al het papierwerk als wij je wagen inkopen. Ook regelen wij de aankomende apk. Je hebt met de diensten van ons als autoverkoper in Rotterdam en nabij Delft, dus geen enkele zorgen bij de koop of verkoop van je auto

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

ONTDEK OOK ANDERE MOOIE VOORDELEN VAN ONZE AUTOGARAGE IN ROTTERDAM

Als een veelzijdige autogarage in Rotterdam, met ook nog een vestiging in Delfgauw, bij Delft en Den Haag, hebben we als autoverkoper meer interessante opties voor automobilisten. Zo kun je, als je bij ons een auto koopt, een onderhoudscontract van drie jaar afsluiten. Op deze manier wordt het onderhoud op vakkundige wijze uitgevoerd. Hierdoor kom je in deze periode niet voor onverwachte kosten te staan. Ook als auto verkoper in Rotterdam hebben we een interessante optie. Heb je je auto tijdelijk niet nodig? Dan kun je hem aan ons verkopen met een terugkoopoptie. Verder kun je bij ons een auto leasen. Heb je dus in Rotterdam of nabij Delft een goede garage of autoverkoper nodig? Neem dan snel contact op via info@spiering-pluym.nl of +31(0)10 456 565! We vertellen je dan graag over onze diensten als autoverkoper in Rotterdam, en niet ver van Delft.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!