Reparatie auto

Reparatie aan jouw auto

Bij Spiering & Pluym begrijpen we dat de reparatie van jouw auto belangrijik is voor jouw mobiliteit en comfort. Of het nu gaat om routineonderhoud of noodreparaties, je kunt op onze vakkundige service rekenen. Jouw auto laten maken doe je in een van vestigingen in Rotterdam of Delfgauw. Onze ervaren monteurs klaar om problemen zoals een defecte motor, versleten remmen of elektrische storingen – snel te verhelpen. Voor de reparatie van jouw auto zijn onze locaties in Delfgauw en Rotterdam goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen in Zuid-Holland, zoals Delft, Dordrecht, Schiedam en Gouda.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
Uitlijnen auto in Rotterdam of Delft

De mogelijkheden van reparatie aan jouw auto

Heb je schade aan je auto? Dan is het noodzakelijk om jouw auto tijdig te laten maken. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook om verdere schade en hogere kosten te voorkomen. Wij bieden een breed scala aan reparatiediensten, waaronder het vervangen van de koppeling en de remmen. Ook is het mogelijk om de kapotte airco van jouw auto door ons te laten herstellen, want wij hebben de expertise en apparatuur om elk probleem aan te pakken. Onze monteurs gebruiken altijd de nieuwste technieken en kwaliteitsonderdelen voor de reparatie van jouw auto.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contant met ons om je auto te laten maken

Als ervaren autobedrijf zijn we gespecialiseerd in de reparatie van elke auto. Wil jij je auto laten maken om welke reden dan ook? Neem dan contact met ons op. We bieden persoonlijke service en heldere communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Uiteraard staan we ook graag voor je klaar als je een auto wilt huren, kopen of verkopen.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!