Automaatbak Spoelen Delfgauw

De meeste auto’s die tegenwoordig van de fabrieksband rollen zijn uitgerust met een automaatbak. Een automaat biedt meer rijcomfort, maar heeft daarentegen ook meer onderhoud nodig. Als dit onderhoud verwaarloost wordt is de kans groot dat uw automaat gaat bokken en stoten tijdens het doorschakelen. De oplossing voor dit probleem is vaak om de automaatbak te spoelen. Onze vakmensen van Spiering & Pluym Delft gebruiken de nieuwste spoelapparatuur en regelen alles binnen één dag. Naast de verkoop van occasions kunnen we steeds meer verschillende diensten aanbieden die het leven van de automobilist veraangenamen.

AUTOMAATBAK SPOELEN IN DELFT POWERED BY XENUM

Goede service en hoogwaardige producten zijn onze kernwaarden. We hebben daarom de keuze gemaakt om producten te gebruiken van het gerespecteerde Xenum. De focus van dit bedrijf ligt op hoogwaardige producten materiaal die de levensloop van jouw trouwe vierwieler verlengen.

Xenum levert niet alleen de apparatuur voor onze bakspoeling in Delft, maar ook de additieven die ervoor zorgen dat jouw automatische versnellingsbak in topconditie blijven.

T-Flush: het product dat we gebruiken voor het spoelen van de automatische transmissie heet T-Flush. De vloeistof reinigt grondig en op een veilige manier de automaatbak voordat we hem vullen met nieuwe olie.

ATFX 375: het product dat we toevoegen aan de nieuw toegevoede olie van de versnellingsbak. Het additief verzacht het schakelen van de versnellingen en vermindert aanzienlijk wrijving en slijtage van de interne compartimenten. ATFX 375 beschermt tegen oxidatie, interne vervuiling en oververhitting.

ZO WERKT HET AUTOMAAT SPOELEN

De automaatbak spoelen in Delft wordt op onze bedrijven alleen maar aangeraakt door opgeleide vakmensen die weten wat ze doen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige spoeling waar u nog jaren plezier van hebt. Het speciale spoelapparaat wordt aangesloten op het oliecircuit van de automaatbak. De olie wordt samen met het T-Flush additief door het hele circuit geïnjecteerd. De oude olie en het speciale spoelmiddel reinigt de automatische transmissie alvorens er nieuwe olie wordt toegevoegd.

Na het monteren van een nieuw oliefilter en het toevoegen van nieuwe olie schakelt uw wagen weer als nieuw. Het flushen van de automaatbak verlengt de levensduur en verzorgt voor meer rijcomfort.

Afhankelijk van het type versnellingsbak, uw automaatbak te laten spoelen om problemen voor te zijn. Wil u meer weten over het spoelen van de automaatbak in Delft of ervaart u problemen bij het schakelen? Neem dan contact met ons op.

WAT KOST EEN AUTOMAATBAK SPOELEN IN DELFT

De kosten van een automaatbak spoeling beginnen vanaf 249 euro inclusief BTW. Voor een exacte prijs inclusief additieven kunt u contact opnemen met onze werkplaats. De kosten van het spoelen van een automaatbak kan namelijk voor elke auto verschillen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!