Autodealer

Spiering en Pluym, de autodealer en specialist in alle merken voor onderhoud, service en occasions!

Met twee vestigingen in Rotterdam en nabij Delft bieden we onze klanten de beste service die een autodealer kan bieden. We specialiseren ons in het onderhoud en repareren van alle merken auto’s en hebben ruim 500 occasions op voorraad!

Als gerenommeerd autobedrijf en voormalig merkdealer weten we service te bieden aan onze klanten die ze verdienen. Of je nu een auto aanbied voor schadeherstel of op zoek bent naar een gebruikte auto, bij Spiering en Pluym helpen we je graag verder.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK

Autodealer Spiering en Pluym: onderhoud en service

Met onze veelzijdige werkplaatsen bieden we onderhoud en service voor elk merk. Deze zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur, denk aan uitlijn apparatuur en balanceermachines. Maar ook het spoelen en wisselen van automaatbakolie kan bij onze beide filialen gedaan worden. 

Je kunt online gemakkelijk een afspraak maken voor een reguliere onderhoudsbeurt of een APK keuring. Heb je een ander verzoek neem dan even telefonisch contact op met een van onze autodealers. Om het gemak voor jou als klant te vergroten hebben we geen telefooncentrale of lange keuzemenu’s en kom je direct uit bij de juiste persoon. 

Laat je auto dus APK keuren of onderhouden bij onze dealerbedrijven in Rotterdam en Delfgauw voor goede service tegen een eerlijk tarief. 

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Autodealer Spiering en Pluym helpt je graag verder!

Bent u op zoek naar een betrouwbare autodealer? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, service , reparaties of occasions, wij staan voor u klaar. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam.

Bekijk onze beide autodealer locaties onderaan deze pagina!

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!