Autobedrijf Rotterdam

Welkom bij Autobedrijf Spiering & Pluym - Uw betrouwbare autobedrijf in Rotterdam

Op zoek naar een professioneel autobedrijf in Rotterdam waar u kunt rekenen op hoogwaardige service, betrouwbaar onderhoud en vakkundige reparaties voor uw auto? Dan bent u bij Autobedrijf Spiering & Pluym aan het juiste adres! 

Als gerenommeerd autobedrijf en voormalig dealer van Toyota hebben wij jarenlange ervaring in het leveren van uitstekende diensten aan onze gewaardeerde klanten in Rotterdam en omgeving.

Waarom kiezen voor Autobedrijf Spiering & Pluym?

  1. Ervaring en expertise: Ons team van deskundige monteurs beschikt over uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van auto-onderhoud en -reparaties. We hebben de benodigde kennis en vaardigheden om uw auto in topconditie te houden.

  2. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij Autobedrijf Spiering & Pluym streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen originele onderdelen en moderne technologieën om ervoor te zorgen dat uw auto de beste zorg krijgt die het verdient.

  3. Breed scala aan diensten: Of het nu gaat om regulier onderhoud, APK-keuringen, reparaties, bandenwissels of airconditioning service, bij Spiering en Pluym, autobedrijf in Rotterdam kunnen we u een breed scala aan diensten aanbieden. We zorgen ervoor dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft.

  4. Klantgericht: We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat we u persoonlijk en professioneel advies geven. U kunt altijd rekenen op een vriendelijke en transparante service bij ons autobedrijf.

  5. Locatie in Rotterdam: Autobedrijf Spiering & Pluym bevindt zich op een gunstige locatie in Rotterdam Alexander. We zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze locatie bevind zich op de Vlambloem 1 in Rotterdam Alexander

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Rotterdam? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam op de Vlambloem 1 in Rotterdam Alexander. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!