VERZEKERING

Onze dealerzekerpolis

GOED VERZEKERD OP WEG

VERZEKEREN VIA SPIERING & PLUYM

Rijdt het niet veel plezieriger in een auto die ook nog eens goed verzekerd is? De Dealer Zeker Polis van Spiering & Pluym kan zomaar de beste optie zijn voor jou.

Natuurlijk kun je een verzekeringen tegenwoordig makkelijk online regelen. Maar wist je dat je voor dezelfde internetprijzen bij ons betere voorwaarden krijgt? Je voelt zich met de Dealer zeker Polis nét even zekerder door onder andere goed en eerlijk advies. Van een specialist bij ons in de showroom krijg je altijd de juist informatie.

Een van de belangrijkste redenen om je via de Dealer Zeker Polis van Spiering en Pluym te verzekeren is de kwaliteit van herstel bij schade. Veel maatschappijen sturen je tegenwoordig naar een bedrijf waar zij financiële afspraken mee hebben, de desbetreffende schadehersteller word dan onder druk gezet om goedkoper te herstellen waardoor de kwaliteit van de werkzaamheden naar beneden gaat. Let dus goed op waar je je auto brengt voor herstel! Het is tenslotte jouw auto en niet die van de verzekeringsmaatschappij.

De Dealer Zeker Polis bied nog meer voordelen. We hebben ze voor het gemak even opgesomd.

SCHADEHERSTEL

De herstelwerkzaamheden laten we uitvoeren door Autoschade Bergschenhoek, zij zijn aangesloten bij de FOCWA en geven volgens hun garantienormen 4 jaar schriftelijke garantie op de reparaties.

Ze zijn onder andere een merk-erkend schadeherstelbedrijf voor Toyota, Kia, Ford & Tesla. Dit betekend dat ze volgens de normen van de fabrikant kunnen herstellen zodat de auto weer exact wordt zoals hij geweest is.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!