Veelzijdige service

Diverse auto’s en merken

Leasen, kopen en huren

Maak het jezelf makkelijk en laat ons je auto verkopen in Rotterdam

Als je denkt ‘ik wil mijn auto verkopen in Rotterdam’, dan staat je een flink proces te wachten. Je moet adverteren, onderhandelen en uiteindelijk het papierwerk regelen. Dat kan makkelijker als je via ons je auto gaat verkopen in Rotterdam. In onze grote showroom in Rotterdam of Delfgauw is er altijd wel plaats voor een nieuwe occasion. Daarbij verkopen wij alle soorten auto’s, dus maakt het merk en model van jouw wagen voor ons niet uit. Dus denk je eraan om je auto te koop te zetten? Lees dan wat wij kunnen bieden.

Bekijk meer!
Occasions aanbod
ocassions rotterdam

Mijn auto verkopen Rotterdam: zo doe ik dat

Vraag je je af ‘hoe moet ik mijn auto verkopen in Rotterdam?’ Dan kunnen wij je geruststellen. Je hoeft eigenlijk alleen een formulier in te vullen en langs te komen om je auto in te leveren. Wij doen de rest. Als je akkoord gaat met de inkoopwaarde die wij je geven, dan kun je in een dag je auto verkopen in Rotterdam. Als je wilt, ontvang je dan ook direct het koopbedrag voor je auto. Dit bedrag kun je ook weer besteden bij de aanschaf van een van onze ruim 500 occasions.

Geïnteresseerd in een occasion?

Bel een van onze experts

Ontdek interessante alternatieven voor je auto te verkopen in Rotterdam

‘Moet ik mijn auto wel verkopen in Rotterdam?’ Als je je dat afvraagt, dan is onze optie voor Sale & Lease Back misschien een oplossing. Dit is een mooie manier voor als je tijdelijk je auto niet nodig hebt. Wij verkopen je auto dan niet, maar je stalt hem bij ons tegen een maandelijkse vergoeding. Je kunt hem later terugkopen als je hem weer wilt gebruiken. Heb je in de tussentijd een keer per week een auto nodig? Dan kun je een van onze auto’s tegen een gereduceerd bedrag huren. Als je meer informatie wilt over het verkopen van je auto in Rotterdam en andere opties? Stuur dan een mail naar info@spiering-pluym.nl of bereik ons telefonisch via +31(0)10 456 5656!

 

Anderen bekeken ook: Auto verkopen Delft | Auto verkopen Den Haag | Garagebedrijf Den Haag

Ontdek meer!
occassions den haag