Auto verkopen aan bedrijf

PROFITEER VAN HET GEMAK VAN JE AUTO VERKOPEN AAN EEN BEDRIJF

Er kunnen allerlei redenen zijn om je auto te verkopen aan een betrouwbaar bedrijf in de autohandel. Misschien woon je in de stad en is alles per fiets en openbaar vervoer beter bereikbaar? Of misschien wil je een nieuwe auto en ga je daarom je huidige wagen verkopen? Wat de reden ook is, veel mensen stellen het verkopen van hun auto uit vanwege het ingewikkelde verkoopproces. Van de advertentie tot het onderhandelen en van de auto poetsen tot en met de administratie: het is best veel werk. Ga je je auto verkopen aan Spiering & Pluym, met vestigingen in Delfgauw en Rotterdam? Dan is alles echter zo geregeld!

JE AUTO VERKOPEN VOLGENS EEN HELDER STAPPENPLAN

Voordat wij je auto kunnen verkopen, moet je eerst het inkoopformulier invullen. Zo kunnen wij een schatting maken van wat jouw voertuig waard is. Ben je het eens met de prijs die wij voor jouw auto willen geven? Dan hoef je alleen nog maar een afspraak te maken om langs te komen om je auto af te leveren. Wij verzorgen dan al het papierwerk, zoals het vrijwaren van de vaste lasten. Je ziet het, je auto verkopen aan een garagebedrijf biedt veel gemak. Wanneer je je auto bij ons brengt, kunnen we je direct uit betalen. Heb je een andere wagen nodig? Dan kun je eventueel de waarde van je voertuig gebruik voor het aanschaffen van een van onze occasions, in onze showrooms in Rotterdam en Delfgauw. We hebben er ruim 500 in onze showrooms staan. Behalve een ruim aanbod hebben we ook een gevarieerd assortiment. Echt alle merken en modellen zijn bij ons bedrijf welkom. Grote kans dus dat je jouw ideale auto tussen onze occasions vindt.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

JE AUTO VERKOPEN AAN ONS BEDRIJF: STEL GERUST JE VRAGEN

Wil je meer weten over hoe je je auto kunt verkopen aan ons bedrijf? Wil je meer informatie over onze andere diensten? Neem dan snel contact op via info@spiering-pluym.nl,  +31(0)10 456 5656 of WhatsApp op +31(0)6 131 75260! Wij beantwoorden dan graag al jouw vragen en doen je een aantrekkelijk aanbod.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!