Onderhoud Opel Delfgauw

Auto onderhoud voor Opel: kies voor snelle en betaalbare service

Iedere Opel heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in Delft? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud van je Opel laten uitvoeren in Delfgauw nabij Delft door ons deskundig team van monteurs. Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in Delft. Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar.

En als ex-dealer weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

ONTDEK ONS COMPLETE PAKKET VOOR OPEL SERVICE IN ONZE WERKPLAATS

Voor onderhoud aan je Opel in Delft kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je Opel laten uitvoeren in Delfgauw. Verder zijn wij een specialist voor hybrideauto’s, wij  weten  alles van de Opel elektro techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze Opel garage in Delfgauw nabij Delft is de bekende gratis pechhulp bij elke standaardonderhoudsbeurt.

We voeren onderhoud uit aan alle types van Opel zoals;  de Opel Karl, Opel Corsa, Opel Astra, Opel Crossland X, Opel Mokka, Opel Insignia, Opel Zafira, Opel Combo, Opel Grandland X, Opel Vivaro en de Opel Movano.

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE OPEL TE LATEN UITVOEREN IN ROTTERDAM OF DELFT

Denk je erover om een Opel nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze Opel service in Delfgauw. Je kunt bij ons namelijk een Opel occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je auto kunt laten uitvoeren bij onze Opel garage in Delft. Wil je meer weten over een Opel occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor Opel onderhoud in Delfgauw? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)15 369 5140 voor Delfgauw of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Onderhoud hybride auto Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Opel Dealer Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!