Auto onderhoud Citroen Delft

Auto onderhoud voor Citroen: kies voor snelle en betaalbare service

Iedere Citroen heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in Delft? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud volgens fabrieksschema van je Citroen laten uitvoeren in Delft door ons deskundig team van monteurs. Wij zijn voor onderhoud en reparatie de Citroen specialist van Delft.

Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in Delft.

Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar. En als ex-dealer van Toyota weten we precies waar we mee bezig zijn. Bij standaardwerkzaamheden kun je de auto ‘s ochtend brengen en het einde van de middag weer in je auto stappen.

Ontdek onze complete pakket voor CITROEN service in onze werkplaats

Voor onderhoud aan je Citroen in Delft kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je Citroen laten uitvoeren in Rotterdam. Dus zoek je een Citroen Specialist in Delft, maak dan middels de onderstaande knop een afspraak.

Verder zijn wij een specialist voor Citroen hybride auto’s, want wij  weten  alles van de Citroen hybride techniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Delft is de bekende gratis pechhulp bij elke standaard onderhoudsbeurt. We voeren onderhoud uit aan alle types van Citroen zoals;  de Citroen C1, C2, C3, C4 (Picasso & Cactus), C5 maar ook de Citroen C5 X, e-C4 en de C3 Aircross.

WELKE REPARATIES WE VOOR JOUW CITROEN KUNNEN UITVOEREN

Omdat we vrijwel alle onderdelen voor reparaties op korte termijn in huis kunnen hebben stellen we vaak eerst zelf diagnose. Zo weten we zeker dat we het juiste deel vervangen. Of je nu een probleem met een accu vervangen, de dynamo van je Citroen vervangen of een EGR klep reparatie die nodig is, we lezen je auto eerst uit en meten de delen die defect zijn. Zo zijn we specialist in het uitvoeren van reparaties aan merken als o.a. Citroen en DS

Het kan ook zijn dat de distributieketting of distributie riem van je Citroen aan vervanging toe is. Dit zijn reparaties die we regelmatig uitvoeren en dus veel ervaring mee hebben. Schokdempers en uitlaten vervangen zijn ook veel aangevraagde reparaties.

Natuurlijk vallen deze reparaties buiten het reguliere onderhoud. Voor het vervangen van bougies, remschijven en remblokken van Citroen kun je simpelweg een afspraak maken via onze website. Zodra je denkt dat de koppeling of een koppakking van je Citroen aan vervanging toe is raden we je aan eerst langs te rijden zodat we een snelle diagnose kunnen doen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK OM HET ONDERHOUD VAN JE CITROEN TE LATEN UITVOEREN IN DELFT

Denk je erover om een Citroen nieuw of occasion te kopen? Dan hebben wij een goede tip om meer zekerheid te kiezen bij onze Citroen service in Delft. Je kunt bij ons namelijk een Citroen occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat je de keuze hebt een garantie- en onderhoudscontract van drie of vier jaar bij je nieuwe auto aan te schaffen waarmee je het onderhoud van je Citroen kunt laten uitvoeren in Delft.

Wil je meer weten over een Citroen occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor een Citroen onderhoudsbeurt in Delft? Dan kun je ons op vier manieren bereiken. Bel naar +31(0)15 369 5140 voor Delfgauw of Whatsapp naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl, natuurlijk kun je ook gewoon online een afspraak maken via de onderstaande knop.

Anderen bekeken ook: Onderhoud BMW Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!