Auto kopen Rotterdam

Een greep uit de voorraad

Deze pagina biedt een aantal van onze beschikbare tweedehands voertuigen. Van stijlvolle auto’s tot betrouwbare bestelwagens, onze selectie occasions omvat diverse merken en modellen. Blader door ons aanbod en ontdek de perfecte occasion die past bij jouw behoeften en budget. Onze voertuigen zijn zorgvuldig geïnspecteerd en klaar om de weg op te gaan. Grijp deze kans en vind jouw ideale tweedehands auto vandaag nog!

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Auto kopen Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam en op zoek naar een nieuwe auto? Bij Autobedrijf Spiering en Pluym vindt u gegarandeerd de auto die u zoekt. Wij hebben namelijk 500+ gebruikte auto’s op voorraad. Kunt u daarbinnen niet de auto vinden die u zoekt? Vertel ons wat u wilt en wij gaan voor u op zoek. Wij zijn het gewend om extra services te bieden zoals het aannemen van een zoekopdracht. 

Autobedrijf Spiering en Pluym is gevestigd op de Vlambloem 1 Rotterdam – Alexander. Ons autobedrijf is gemakkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren op eigen terrein. Loop dus een vrijblijvend binnen voor een kopje koffie en bewonder onze voorraad. Schroom niet om hulp te vragen, onze collega’s helpen u maar al te graag met het maken van de juist keuze.

Autodealer Rotterdam

Heeft u moeite om elders in Rotterdam een kwalitatieve tweedehandsauto te vinden? Dat is begrijpelijk, want de beste occasions bevinden zich bij Spiering en Pluym! Ons bedrijf beschikt niet alleen over een uitgebreid netwerk waarmee we de allerbeste tweedehandsauto’s kunnen selecteren, maar we hebben ook een diepe passie voor ons vak. Dit enthousiasme en toewijding onderscheidt ons van anderen en motiveert ons om de meest prachtige tweedehandsauto’s te vinden voor ons autobedrijf.

Dankzij ons gevarieerde aanbod van geselecteerde automerken hebben we auto’s in elk denkbaar segment binnen de branche. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een automatische transmissie? Ook dat is geen enkel probleem voor ons. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u onze collectie kunt bekijken. Of neem een kijkje op onze website voor een eerste oriëntatie. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, telefonisch of per e-mail. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om u te helpen en u uitgebreid te informeren over onze auto’s en de diverse mogelijkheden. Wij delen graag alle details over het kopen van een auto in Rotterdam bij Spiering en Pluym.

Autodealer Rotterdam

Het vinden van een autodealer in Rotterdam is misschien wel snel gedaan, maar wanneer u op zoek bent naar ongeëvenaarde service en een bijzondere auto, is er maar één autodealer in Nederland die aan uw verwachtingen voldoet: Autobedrijf Spiering en Pluym. Al meer dan 60 jaar onderscheiden wij ons in de branche door onze buitengewone service en unieke inruilvoorwaarden.

Bij ons autobedrijf gaat het niet alleen om het inruilen van uw oude auto; bij Spiering en Pluym bieden we u ook de mogelijkheid om andere vervoermiddelen in te ruilen, zodat uw droomauto werkelijkheid kan worden. Heeft u thuis een caravan, oldtimer, bestelbus, camper of motor staan? Laat het ons zien, en we gaan graag voor u aan de slag om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We hebben zelfs ooit een trein geaccepteerd; we staan altijd open voor verrassingen!

Als u het lastig vindt om ondanks onze royale inruilvoorwaarden het volledige bedrag voor uw nieuwe auto in één keer te betalen, denken wij graag met u mee. Wij bieden ook de mogelijkheid om auto’s te leasen, zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden. We hebben verschillende leaseopties beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw situatie past. Als u advies nodig heeft, staan wij tot uw beschikking, en indien nodig kunnen wij u doorverwijzen naar gespecialiseerde experts op dit gebied. Wij streven ernaar dat u een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit bij uw behoeften, zowel nu als in de toekomst.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!