Veelzijdige service

Diverse auto’s en merken

Leasen, kopen en huren

Een auto kopen in Delft: kies uit een royaal aanbod occasions

Is je auto aan vervanging toe of heeft je huishouden een tweede auto nodig? Dan kun je bij Spiering & Pluym prima een auto kopen in Delft en omgeving. Met een aanbod van meer dan 500 occasions lukt het je bij ons vast om een auto te kopen nabij Rotterdam, Den Haag of Delft. We hebben auto’s in alle prijsklassen. Wil je dus een goedkope auto kopen in Den Haag en omgeving of juist een exclusief model scoren? Check ons aanbod en je vindt wat je zoekt. Wil je overigens met je nieuwe auto niet voor onverwachtse kosten komen te staan? Vraag dan naar ons onderhoud- en garantiepakket.

Bekijk meer!
Occasions aanbod
ocassions rotterdam

Ga eenvoudig je ideale auto kopen in Rotterdam

Om een auto te kopen in regio Den Haag en de rest van de regio kun je heel eenvoudig ons wagenpark al online op de website van Spiering & Pluym al zien. Of kom langs in onze vestigingen in Delfgauw en Rotterdam. Via de filters kun je snel en makkelijk selecteren op het aantal kilometers, het bouwjaar en de soort brandstof. Maar je kunt ook een auto kopen in bijvoorbeeld Rotterdam door bij ons langs te komen. Daar kunnen onze deskundige adviseurs je direct goede raad geven. Weet je bijvoorbeeld niet of je een hybrideauto moet kopen? Of dat je toch beter een traditionele auto kunt kopen in Delft? Wij helpen je graag met de juiste keuze.

Geïnteresseerd in een occasion?

Bel een van onze experts

Een auto kopen in regio Den Haag: maak snel een afspraak

Naast een auto kopen in Delft en omgeving kun je ook denken aan een auto leasen. Hiermee rij je voor een vast maandelijks bedrag een goede occasion. Op deze manier heb je dus geen extra kosten voor het onderhoud van je voertuig. Wil je toch liever een auto kopen? Wacht dan niet langer en kom langs in onze royale showroom. Wil je eerst nog wat vragen voordat je een auto gaat kopen in Rotterdam of Delfgauw? Mail dan je vraag naar info@spiering-pluym.nl.  Ook kun je ons snel appen via +31(0)6 131 75260. Of bel ons eenvoudig op +31(0)10 456 5656!

Ontdek meer!
occassions den haag