Dit is waarom uw airco tijdens deze koude dagen gereinigd moet worden

Dit is waarom uw airco tijdens deze koude dagen gereinigd moet worden

klimaanlage_bakterien_splash_res800h

Nu het weer kouder ligt een griepje of verkoudheid op de loer. Sporten en meer vitamine C innemen helpt natuurlijk al een hoop om niet ziek te worden, maar ook omgevingen waar u vaak aanwezig bent zoals de auto schoon houden helpt. Wij bieden daarom een airco reiniging aan waardoor de luchtkwaliteit in uw auto perfect is en schadelijke bacteriën verwijderd worden. Oh en voor wij het vergeten, het is natuurlijk december. Bij elke airco-reiniging krijgt u een gratis douchegel cadeau!

In grote steden als Rotterdam is de luchtkwaliteit niet zo best en dat komt natuurlijk door de dynamische omgeving waarin wij ons bevinden. Uw auto heeft natuurlijk een ingebouwd interieurfilter, maar die kan vervuild raken en in de rest van het aircocircuit bouwen zicht dan bacteriën in groten getale op. Deze bacteriën kunnen ons verkouden of grieperig maken. De airco-reiniging die wij aanbieden voorkomt deze opbouw van ziektekiemen. De reiniging van uw aircosysteem is klaar terwijl u wacht en kost € 99,95.

Airco reiniging bij Spiering & Pluym

Naast schadeherstel en bandenopslag als extra service bieden wij dus ook deze airco-reiniging aan. Wij gebruiken alleen maar hoogwaardige producten en onze airco-reiniging is daar dan ook geen uitzondering op. Samen met Airco Well bieden we dan ook de beste reiniging op de markt aan en bent u verzekerd van een schoon luchtcircuit gedurende twee jaar. De reiniging gaat als volgt in zijn werk: De airco wordt eerst grondig nagelopen. De speciale hogedrukspuit van Airco Well wordt gevuld met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel, deze hogedrukspuit wordt daarna over de airco condensor heen gehaald. Alle bacteriën worden in zowel de condensor als het aircocircuit verwijderd. Dits is nog niet alles, want ook het pollenfilterhuis moet grondig gereinigd worden en ook hier heeft Airco Well dé oplossing voor. De speciale 996-reiniger lost alle ziektekiemen op en hierna wordt er een droge doek over dit gedeelte van het aircocircuit gemaakt. We plaatsen na de reiniging natuurlijk ook een nieuw pollenfilter. Het aircosysteem is is nu brandschoon en volledig ontdaan van bacteriën en schimmels. In de video hieronder wordt dit proces uitgebeeld.

Belang van airco reiniging

De reiniging van uw aircosysteem is niet alleen goed voor de gezondheid. Het systeem zelf blijft ook in betere staat doordat alle onderdelen goed schoongemaakt worden. U wil natuurlijk niet op de Route du Soleil met een kapotte airco zitten. Een schoon aircosysteem is gezond, behoudt de werking van uw systeem en vormt de basis van een schone auto. Kom daarom gerust langs op een van onze filialen voor de uitgebreide reiniging. De reiniging van uw aircosysteem is klaar terwijl u wacht en kost € 99,95.

airco reiniging

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!