Banden opslaan doe je bij Spiering en Pluym Rotterdam en Delfgauw

Banden opslaan doe je bij Spiering en Pluym Rotterdam en Delfgauw

Banden opslaan Rotterdam

Nu het koude weer nadert is het een verstandige keuze om over te stappen naar winterbanden. Je hebt dan natuurlijk wel een setje zomerbanden over en je wil natuurlijk dat deze goed verzorgd worden tot de bladeren weer groen worden. Bij Spiering en Pluym kun je tegen een scherp tarief jouw banden opslaan in Rotterdam of Delfgauw.

In ons bandenhotel is er meer dan genoeg plek voor jouw autobanden. Het opslaan van jouw autobanden in onze beveiligde opslag kent meerdere voordelen. De grootste is natuurlijk dat jouw gewenste set banden gemonteerd wordt wanneer je wil en je er geen omkijken naar hebt. We behandelen de materialen van onze klanten alsof het de onze zijn. Zorgzaam omgaan met jouw spullen staat bij ons op #1. Daarbij hanteren we een scherp tarief van € 119,95 per jaar, inclusief het wisselen van de banden.

Voordelen van banden opslaan in Rotterdam of Delfgauw

Daarnet noemden we al het grootste voordeel van het opslaan van jouw autobanden, maar er zijn er natuurlijk meer. Je hebt geen last van natte of vieze banden in jouw huis, je hebt geen last van ruimteverlies, er hoeft niet zwaar gesjouwd te worden, er is geen kans op schade of uitdroging van het rubber en last but not least je bent verzekerd tegen verlies of diefstal van de opgeslagen banden.

Service bij Spiering & Pluym

We hebben natuurlijk nog veel andere services waar u voor bij ons terecht kan. Zo bieden we het beste schadeherstel van Rotterdam en omstreken, hanteren we scherpe tarieven voor de APK en onderhoudsbeurten en zijn we specialist in de reparaties van hybride-auto’s.

Bij Spiering & Pluym helpen we je graag aan de perfecte occasion. Met meer dan 500 goed onderhouden occasions moet dit zeker lukken. We heten je dan ook graag welkom op een van onze filialen voor een proefrit, bakje koffie en vrijblijvend advies. Op de hoogte blijven van alles wat er rondom Spiering & Pluym speelt? Volg ons op Instagram en Facebook.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!